Meisjeskleding, moeders over LoFff en Lovestation 22

meisjeskleding

Moeders over meisjeskleding: de moeders van BabyenKind over LoFff en Lovestation 22. En natuurlijk over hoe hun dochters het vinden!

Juf Petra over Lovestation 22

meisjekleding Lofff

Het is voorjaar; ’s ochtends qua temperatuur koel en fris en ‘s middags loopt de temperatuur behoorlijk op. Dit weer bezorgt mij keuzestress…  want wat voor kleding leg je voor je kinderen klaar? Korte of lange mouwen? Blote benen of juist niet? Laagjes is voor meisjeskleding de oplossing! Onze dochter mocht twee kledingstukken uitzoeken uit de nieuwste collectie van Lovestation22. I. is een meisje die het liefst alleen maar jurkjes draagt, de hele dag actief in de weer is op de schommel, op de fiets en de trampoline en van felle kleuren houdt. Kleding voor zo’n actieve kleuter moet dus soepel vallen en lekker gekleurd zijn. De webshop van Lovestation22 laat ons zien dat er voor haar genoeg keuze is! Haar oog valt op een zweefjurkje met zebra’s en een blauwe maxidress.

meisjekleding Lofff

Als moeder maak ik de bestelling nog praktischer door er nog een bolero bij te bestellen; want zulke mooie kleding wil je zo vaak mogelijk dragen. Het fijne is dat de kleur van de bolero weer meerdere keren terug komt in beide jurkjes. De jurkjes kunnen het weekend meteen aan; ’s ochtends met bolero en ’s middags zonder. Onze dochter voelt zich de hele dag een prinses en heeft er heerlijk in buiten gespeeld.

mama Marij over Baby Girls en thule rokjes

meisjekleding Lofff

“En dan het jurkje, voor mijn dochtertje. De Dancing dress nodigde gelijk uit tot het spelen met de mooie thule stof. Ook deze valt klein: mijn dochter met maat 74-80 heeft op de foto een 86 aan. Kleiner had ze denk ik niet gepast met haar hollands-welvaren-buikje. Maar desondanks valt ook hier weer op dat het mooie kleding is van goede kwaliteit. En ik ben helemaal weg van de stoere kleurencombinatie in een heerlijk zoetsappig jurkje. Een hit voor de zomer!”

mama Mirte over LoFff voor haar stoere dochter

meisjekleding Lofff

Mijn dochter, is best een stoer meisje, maar ze wilde toch graag een jurk. Ze was al met oma de stad ingeweest, maar die ene jurk, die het echt helemaal was, werd maar niet gevonden. Totdat we bij LOFff gingen kijken. Mijn dochter was weg van dit jurkje. En ik vind het patroon superleuk!We waren het helemaal eens: dit is meisjeskleding voor dit meisje! De jurk was snel binnen en zit als gegoten! En zoals je kan zien, voelt ze zich helemaal top in deze jurk. Ze draagt hier maat 134/140

meisjekleding Lofff

Mijn dochter is een bijdehande dame, ze zag, nog voor ik het had gezien de accessories. En viel voor dit tasje…Ik zou bijna zeggen: het gaat mee naar bed.

mama Jezz: mijn dochter koos een jumpsuit van LoFff

meisjekleding Lofff

Voor mijn beide kinderen mocht ik wat moois uitzoeken. Samen met mijn dochter keken we op de site van Zazibrands. Keuze uit vele mooie Lofff jurkjes, maar mijn 7 jarige koos niet voor een jurkje maar voor de stoere jumpsuit. Weer eens wat anders dan een jurkje. En wat staat die haar mooi!

meisjekleding Lofff


Mijn dochter zit in maar 134/140 en de jumpsuit valt precies goed voor haar. De bovenkant sluit mooi aan en de broekspijpen zijn niet te lang of te kort. Super leuk in de zomer met een paar slippers of sandalen er onder of een paar stoere bijpassende gympen. De jumpsuit is gemaakt van soepele stof, waardoor ze er lekker in kan buiten spelen. Ik zie haar wel naar school gaan in deze jumpsuit. Netjes, vrolijk en stoer tegelijk: top meisjeskleding.

mama Chantal: een zomer vol LoFff

meisjekleding Lofff

Mama Chantal is al jaren een fan van Zazibrands. Dit keer kozen zij en haar dochter ze voor LOFff.
“Het eerste wat opvalt”, zegt ze, “is de snelle levering. En dan? Een verpakking waar je alleen al blij van wordt. Ik vind de kleuren van LOFff zo mooi. Hele diepe kleuren zijn het.”

meisjekleding Lofff

Wij kozen voor Loveffely dress fans, lekkere felle kleur, grappige detail, die waaijers! Onze dochter kon niet wachten de jurk aan te trekken. Die wordt deze zomer beslist favoriet.
Over de Loffely dress wave short sleeves, waren we allebei ook heel tevreden. Een mooie jurk,die zowel het voorjaar als zomer mee kan. Prachtige diepe blauwe kleur, met heldere witte waves. Ook leuk te combineren met een legging bij wat koeler weer. Ook hier valt de perfecte pasvorm weer op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *