De herfst van Lavalava (by Zazi brands)

lavalava

Dochterlief en ik gaan sjoppen bij Lavalava !
Op zondag 12 augustus heb ik de bestelling geplaatst. En woensdag werd het pakje al geleverd. Het eerste wat opvalt, is de vrolijke verpakking !  Hier was geen enkele twijfel mogelijk: dit is een Lavalava bestelling. Van zo’n verpakking word je toch gewoon blij?

lavalava

Het eerste pakje

Bij het uitpakken werd ik nog veel blijer!  Wat een fijne soepele stof van het eerste truitje. Voelt heerlijk aan, dat draagt vast heel fijn.

lavalava
Jammer, maar …..helaas… Dit truitje was  qua maat echt net aan. Deze zou het einde van de winter niet gaan halen… Gelukkig zijn ze bij LavaLava de rotsten niet. Probleemloos kon ik  deze maat omruilen voor een maatje groter.

Tijd voor het tweede pakje!

Daar zat het rokje van Lavalava in

O, wat geweldig, deze was voor mijn zeer  smalle lange dame bijna direct goed. Wat de lengte betreft mooi, qua breedte iets te wijd. Maar gelukkig denken ze met moeders mee bij Lavalava  en zit er elastiek in het rokje wat je bij kan stellen. Het is zo’n leuk rokje van heel aparte stof (suedine).Dat gaat deze winter vast heel veel gedragen worden.

lavalava

Tijd voor het derde pakje met een echte Lavalava jurk!

En daar zat een echte Lavalava jurk in!!
Dochterlief en ik hadden  voor een enorm vrolijk kleurtje gekozen. Maar de echte reden dat we voor deze jurk kozen,  was het eigenwijze schuine model. Weer eens iets anders dan anders! Helaas door het model was ook dit jurkje aan de krappe kant. Maar  ook deze mochten wij om ruilen.  ( Bij Lavalava zijn ze echt heel behulpzaam)

lavalava

En tenslotte:

Het Aztec black and white jurkje van Lavalava  !

Het jurkje heeft  gewoon een leuk recht model. Maar wordt bijzonder door de leuke aztec accenten aan de zijkanten. Dit jurkje oogt nu nog iets aan de ruime kant, maar moet het najaar zeker goed zitten!

lavalava

Wij gaan een modieuze herfst tegemoet.

Hou je van Lavalava? Wie weet is LoFfff dan ook iets voor jou!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *