Verzekeringen: geen angst voor de kleine lettertjes

zorgverzekering

Tijd voor een nieuwe verzekering?

Het is weer even stil, rondom de verzekeringen. Ieder jaar als de verzekeraars hun nieuwe premie bekend maken, is het even gedoe en drukte. En daarna is het weer stil…
Toch zijn ziektekosten en met name de eigen bijdrage, zaken waar mensen zich behoorlijk druk om kunnen maken.

Maar heel veel mensen  en ik kan het weten  (ik ben er een van) denken dan bij zichzelf……”Ooooohhhh, jaaaaaaahhh, uhmmmm…
Daar moet ik zeker eens naar kijken. Verzekeringen. Ja dat ga ik morgen doen. Echt waar ” En dan is er weer eenjaar om.
En op het gevaar af, dat je het nu weer naar morgen uit gaat stellen, vertel ik je dat je tot 1 januari nog kan overstappen! Heus, neem nu maar die moeite. Het kan je zoveel opleveren. En niet alleen in geld, maar ook in service. Want op het moment dat je je verzekering nodig hebt, wil je dat alles vlot en soepel verloopt. En niet dat ergens nog ineens allerhande zaken toch niet verzekerd blijken te zijn.

Als je je zorgverzekering echt nodig hebt..

Het is natuurlijk te hopen dat je je verzekering zo min mogelijk nodig hebt. Maar als je hem nodig hebt, dan is er ook echt iets aan de hand! En daarom is het zo belangrijk dat je een goede verzekering hebt. En daar mag je best een avondje in  investeren. Vind ik. Het vergelijken van zorgverzekeringen is wel een klusje: het is soms best lastig alle onderdelen goed te vergelijken. En niet alle verzekeringen zijn even duidelijk. De angst voor de kleine lettertjes kan je behoorlijk bespringen.
Wat dat betreft vind ik de zorgverzekering HEMA   echt een toppertje: geen ingewikkeld gedoe, alles helder en overzichtelijk. Je ziet in een oogopslag waar je aan toe bent. Hun helpdesk is tot 19.00 uur bereikbaar. Dat vind ik ook fijn, dan hoef je niet onder werktijd te bellen.

Het enige moment dat het niet naar is om je ziektekosten verzekering nodig te hebben, is wanneer je zwanger bent!

Voor de aanstaande moeders onder ons is het een goed idee om eens naar de HEMA vergoeding verloskundige zorg  te kijken.
Dat is een aantrekkelijk pakket!
En het is superduidelijk hoe de vergoedingen in elkaar zitten. Geen angst voor kleine lettertjes.

Dus…aanstaande vaders en moeders: ga nu toch even serieus naar je zorgverzekering kijken!

Lees ook: Een speciaaltje over babykleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *