Nee he, alweer mijn fiets gestolen!

fiets gestolen

Ja hoor: fiets gestolen…

Het zijn van die momenten die je nooit vergeet. Ik stapte na een middagje Amsterdam met mijn hummel van drie uit de bus. We hadden een leuke middag gehad, maar Amsterdam is vermoeiend voor een kleine meid. Hoog tijd om naar huis te gaan, even op de bank met een bekertje drinken.We stappen uit de bus en ik zag het direct. Mijn fiets is weg! Het kinderstoeltje hebben ze eraf gehaald. Het hangt treiterig aan het rek, waar eerst de hele fiets stond.

Je begrijpt: De adrenaline gierde door me heen. Hoe kwam ik nu met die vermoeide hummel thuis?? Het was zeker nog 10 minuten lopen in volwassen tempo! Ik zette het kind op mijn heup en liep… Nee, niet in 10 minuten…

Nog zo’n momentje…

Het is ochtend, we zijn klaar voor vertrek richting kinderdagopvang. Ik zet de fiets voor het huis, doe de tassen in de fietstassen en wil Poppedein in het kinderstoeltje tillen. Maar dan moet ze plassen. Trots en blij dat ze al zo goed zindelijk is, gaan we plassen. De fiets laat ik onbeheerd staan.
Als we weer buiten komen is de fiets weg…
Voor de goede orde: het is half acht in een keurige Vinex buitenwijk…

Fiets gestolen, het blijft balen

Wanneer je moeder-fiets gestolen wordt, is direct je hele dagindeling in de war.
Daar helpt geen lieve-moedertje aan….

Wat wel helpt, is je fiets goed verzekeren. Bij Centraal Beheer hebben ze een prima fietsverzekering. Daarmee is je dag natuurlijk nog niet goed, maar valt de financiële strop tenminste mee. En heb je snel weer een nieuwe en een goede fiets.

Centraal Beheer vergoed ook schade aan je fiets en dat is ook fijn. Want als moeder met kleine kinderen wil je gewoon dat je fiets tip-top in orde is. Het gaat hier wel om de veiligheid van jouw kindjes!
Bovendien zijn bij Centraal Beheer de accessoires meeverzekerd En wat zijn accessoires? Juist! Accessoires zijn alle onderdelen die op uw fiets gemonteerd zijn. Bijvoorbeeld een kinderzitje, fietsmand of fietstassen.

Wat wil je als moeder nog meer??

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *