Je uitvaartverzekering en je kinderen.

uitvaartverzekering

Als er nu een ding is waar je niet aan wil denken, waar je nooit aan wil denken, is dat de begrafenis van een kind. En al zeker niet van jouw kind.
Toch moet je dat even doen, nadenken over je uitvaartverzekering, al is het maar 5 minuten.

In veel uitvaartverzekeringen is de begrafenis van je kinderen gewoon opgenomen: je betaalt dan een klein bedrag per maand extra, soms is het zelfs gratis. Klik op uitvaartverzekering vergelijken 

En je weet binnen minuten of je dit goed geregeld hebt.

Is de uitvaart van een kind niet mee verzekerd, maak dat dan in orde…Het kost je een paar minuten. En daarna geef je je kinderen een hele dikke knuffel en je gaat met ze naar de speeltuin. Jullie nemen lekker een ijsje en als ze knoeien dan kan je dat niks schelen. Er zijn veel ergere dingen in de wereld….

uitvaartverzekering

Waarom is het belangrijk aandacht aan je uitvaartverzekering te geven?

Als er echt iets ergs gebeurt, dan moet je je hoofd niet hoeven breken over geld. Geld maakt niet gelukkig zeggen ze, maar dat doet armoe ook niet….In zo’n geval wil je dat het laatste wat je voor je kind kan doen, helemaal perfect is. Je wil niet hoeven knibbelen op uitgaven. En vergis je niet: een uitvaart is duur.

Wij hebben onze kinderen altijd meeverzekerd. En we hebben het nooit nodig gehad. Ik kan er niet dankbaar genoeg voor zijn. Deze euro’s heb ik met plezier “weggegooid”

Nog even een tip: als je je verzekering nakijkt, kijk dan ook even hoe je uitvaartverzekering in elkaar zit en vooral hoe hij uitkeert:

Heb je een kapitaal verzekering, een natura verzekering, een sommenpolis of een combinatie uitvaartpolis ? En is dat nog steeds wat je wil? Zo niet dan is dit een goed moment dat te veranderen.

Klaar ? dan mag je nu naar de speeltuin met de kids

1 antwoord
  1. Lilian zegt:

    Gelukkig zijn kinderen (vaak tot 18 jaar) bij veel verzekeraars gratis mee te verzekeren. Als je kinderen hebt is het verstandig dit in je overweging voor de keuze van een verzekeraar mee te nemen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *