Je comfortabel en stijlvol kleden voor de feestdagen

feestkleding

tips voor heel speciale feestkleding

Dit artikel is speciaal geschreven voor alle mama’s (to be) die zich comfortabel willen kleden tijdens de feestdagen, maar toch mooi voor de dag willen komen. Het is namelijk mogelijk om deze twee stijlen met elkaar te combineren! Hieronder lees je diverse tips en ideeën voor een comfortabele én stijlvolle kerstoutfit.

Comfortabel met pailletten

Bij de feestdagen denk je natuurlijk aan glitters en pailletten. Het goede nieuws is dat zo’n uitgesproken outfit ook erg comfy kan zijn, zolang je maar goed kijkt naar de pasvorm. Schaf bijvoorbeeld een cocktailjurk met pailletten aan die losjes rond de buik valt. Denk aan een recht model of een A-lijn. Een andere toffe optie is een wijde pantalon met glitters of pailletten. Als je zwanger bent en al een flink buikje hebt, is het fijn als de stof een beetje stretch heeft. 

Little black dress, altijd de juiste feestkleding

Is een glitterjurk niet jouw ding? Investeer dan in een mooie little black dress. Een elegant zwart jurkje kun je voor eindeloos veel gelegenheden gebruiken. Let goed op het model en de pasvorm. Kies een jurk die niet te strak zit, maar nog wel een vrouwelijk silhouet heeft. Zo krijg je de ideale mix van stijlvol en comfortabel. Tijdens de feestdagen kun je het opfleuren met chique sieraden en een opvallende handtas.

C:\Users\mail\OneDrive\Pictures\DB Online Marketing Afbeeldingen\2254-babyenkind-babyenkind-je-comfortabel-en-stijlvol-kleden-voor-de-feestdagen (2).jpg
comfortabel

Comfy trui over een jurkje

Heb je nog een feestelijk jurkje met korte mouwen in de kast hangen? Geef het dan een warme en comfortabele twist met een gebreide trui. Deze kun je er gewoon overheen dragen. Het lijkt dan net alsof je een nieuw rokje draagt. Kijk, dat is nog eens voordelige feestkleding

Gebreide jurk met feestelijke panty

Nóg comfortabeler is een los vallende, gebreide jurk. Om zo’n jurk wat feestelijker te laten ogen, combineer je het met een bijzondere panty. Denk aan een panty met een zwarte naad aan de achterkant, met speelse stippen of met een ander patroontje. Met een glitter panty kom je uiteraard ook erg feestelijk voor de dag op het kerstdiner.

Matching sweaters

Als je een dagje thuis doorbrengt met het gezin, vind je het wellicht niet nodig om jezelf helemaal op te tutten. In plaats van een chique jurk kun je dan een mooie trui dragen. Match jouw trui met die van jouw partner en de kids om direct een prachtige familiefoto voor de kerstboom te maken.

Het ultieme huispak

Wil je ’s avonds op de bank ploffen en gezellig een kerstfilm kijken? Steek jezelf dan in een zacht, warm en comfortabel huispak. Een loungeset van fluweel is nog verrassend stijlvol!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *