GirlyStuff: Thaise vrolijkheid in de Hollandse herfst.

baggy broek

Willen jullie eens kijken of de kleertjes van GirlyStuff ook goed draagbaar zijn in de herfst? Was de vraag. Nou dat wilden wij wel ! En dus probeerden wij het met een baggy broek en een leuk pompoenen rokje

Felice over baggy broeken in de herfst

Mijn kleine nichtje en haar moeder, ( mijn grote nicht ) zijn allebei net als ik, dol op baggy broekbroeken. Vrolijk gingen we aan de slag.
Kleine nicht ontpopte zich tot een eerste klas fotomodel, die graag alle herfstoutfits showde.

We begonnen met een combi met rood. Haar roze sneakers stonden er perfect bij.
En kijk eens wat een stoere combi.

baggy broek

Zou die leuke zwarte baggy broek met een grijze longsleeve te saai worden?
Nou echt niet! De longsleeve past er prima bij! En wat kan je in zo’n baggy lekker spelen!

baggy broek

En tenslotte : mijn absolute favoriet : zwarte baggy, zwarte longsleeve en….fel oranje geblokt shirt…

baggy broek

Wat ons betreft is het antwoord : kan een baggy broek in de herfst is : dat kan heel erg goed.

De dochter van Juf Petra

baggy

De herfst is weer begonnen! Thuis zijn de kledingkasten weer flink over hoop gehaald, om zo de herfstcollectie voor onze kinderen samen te stellen. Ik houd van vrolijke en felle kleuren en iets unieks. De kledinglijn van GirlyStuff sluit exact bij mijn wensen aan. “GirlyStuff” heeft als missie Thaise vrolijkheid naar Nederland te halen, en dat doen ze verassend goed. Alle producten zijn gevonden op de markten in Thailand en zijn handgemaakt. Ik vind het een bijzonder mooie gedachte.

Ik bestel via www.girlystuff.nl het wikkelrokje ‘Kannika’. De maatkeuze van dit rokje bepaal ik door de gewenste roklengte op te meten; 23 cm lang vind ik passend en bestel dan ook een maat 86 voor mijn twee jarige dochter. Het handige van dit wikkelrokje is dat het qua taille als snel past, je wikkelt het gewoon om, ideaal.

baggy broek

Het rokje ‘Kannika’ is gemaakt van verschillende materialen; de bovenrand is gemaakt van zwart stevig katoen in linnenstructuur en versierd met een prachtige geborduurde band, waaraan kleine pompoentjes hangen. Het rokje heeft onder de band een luchtige parachuteachtige stofje waardoor het heel soepel valt. Het heeft als basiskleur paars en is bedrukt met een donkergroene patroon. Het geheel wordt afgewerkt met een groene stikdraad.

baggy broek

Dat het wikkelrokje ‘Kannika’ een echte  eyecatcher is blijkt wel uit de positieve reacties die mijn dochter krijgt. En bij ieder compliment draait ze een rondje waardoor de pompoentjes heen en weer zwieren. Met dit rokje kun je eindeloos veel combinaties maken, waardoor het iedere keer weer een ander geheel lijkt.

 Chantal en de baggy broek

baggy broek

Natuurlijk wilde ik graag meedoen met een review voor GirlyStuuf. Dochterlief en ik kozen een onwijs leuke harembroek in maat 134

De broek bleek nogal groot te vallen, maat 134 is beslist een beetje op de groei. Maar dat maakt niet uit: baggybroeken zijn altijd leuk!

Wat onmiddellijk opvalt, is de mooie donkere groene kleur van de pijpen. De leuke speelse kleuren van de band bovenaan de broek en het zakje zorgen ervoor dat het geheel speels en vrolijk blijft. Echt wat je zegt : Thaise vrolijkheid.

Door de donkere kleur is  de broek eenvoudig te combineren! Eigenlijk alles staat er leuk bij.

Ook kwalitatief voelt hij super aan. Geen hele zware stof, maar wel sterk genoeg om stevig te zijn!

Kleren kopen bij GirlyStuff  kan ik dan ook zeker aanraden! Met als kanttekening dat je even goed de maat bij je kind moet op meten!

lees ook : Zwanger met een vleugje Thailand

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *