Kinder schoenen kopen: nu is een goed moment.

schoenen kopen

Kinder Schoenen kopen, wat een ramp was dat altijd, met die kinderen van mij.

Mijn oudste dochter heeft brede voeten en was – tja hoe ik aan zo’n kind kom, ik weet het niet – al ijdel in de luier. Slim was ze ook: schoenen die haar niet bevielen deden pijn!
Ze is nog steeds slim en nog steeds ijdel en heeft nog steeds brede voeten. Waarschijnlijk loopt ze met grote regelmaat op schoenen die pijn doen…Maar ze is volwassen en ik ben niet  meer verantwoordelijk voor haar schoeisel. Ik heb mijn plicht als moeder gedaan: ik heb haar laten lopen op schoenen die echt pasten….

Zoonlief was de volgende ramp. Schoenen kopen dat viel bij hem onder “gedoe” En als kind was “ gedoe” iets waar een mens zich verre van moest houden…. Jullie raden het al kleren kopen met dat kind was ook een ramp.
Inmiddels is zoonlief ook volwassen en houdt hij nog steeds niet van “gedoe”, maar…hij houdt wel van schoenen. Hij heeft een verd*** goede smaak. Een dure smaak ook. En ja ik weet dat ik het niet doen moet….maar ik sponsor nog wel eens een keer zo’n aankoop…
Terug naar zoonlief. Dit moderne kind omzeilt het gedoe  van schoenen kopen, want dat vindt hij het nog steeds, door zijn schoenen online te kopen.

Online schoenen kopen

Hadden we maar online shoppen gekend in de tijd dat mijn kinderen op de basisschool zaten!
Wat was dat heerlijk geweest. Relaxed met een glaasje limonade samen inloggen op Tamaris en direct doorklikken naar de kinderschoenen (anders kom je teveel in de verleiding) Vervolgens zoek je samen met je kind de schoenen uit die jullie beider goedkeuring kan wegdragen.
Ik zat daar gewoon te smullen: wat een heerlijke collectie hebben ze daar, meer dan een doorsnee schoenenwinkel. Ruime keuze voorkomt ruzie over welke schoen het moet worden (geloof mij hier spreekt ervaring)
Doe het nu, dat is mijn dringend advies, ze hebben een heerlijke uitverkoop!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *