Online schoenen kopen voor je kind.

schoenen kopen

On line schoenen kopen

Het is weer herfst

Mocht je het niet gemerkt hebben: het is volop herfst, en dat is de tijd voor nieuwe schoenen voor de kids. Zomer schoenen kunnen definitief niet meer, helaas! Maar is dat wel zo erg?
Moeten we niet eerlijk zijn en  zeggen: hoera! Tijd voor iets nieuws en iets leuks. Want welke moeder koopt nu niet graag nieuwe kleren en schoenen voor haar koters? Geef het maar  toe moeders, je kinderen in het nieuws steken: dat is gewoon leuk.

Koop online

Nu is het weer op dit moment niet erg aanlokkelijk om er op uit te gaan. Druipnat van winkel naar winkel sjouwen met kinders die het allemaal al lang zat zijn?  En aan je hoofd beginnen te zeuren day ze een ijsje willen en echt, echt,echt, heel nodig naar de wc moeten??
Geen goed idee. Daar word je helemaal niet blij van.
Lekker online  kinderschoenen kopen, veel en veel gemakkelijker. Bij Schuurman schoenen bijvoorbeeld.
Geen gehuil en geen gezeur. Maar wel alle tijd om alles op je gemakje te vergelijken. Rustig als ze in bed liggen bestellen en als ze echt niet passen, stuur je ze gewoon terug. Niks aan de hand.

Veel kinderen zijn dol op sneakers en dat is best te begrijpen: die zitten lekker, je kan er op rennen en ze staan erg cool. Het is grappig hoe populair de sneaker is, mijn moeder zou niet begrijpen dat wij onze kinderen op gymschoenen lieten lopen.
En “gympjes ” onder je nette jurk?? Het lieve mens had er vast grijze haren van gekregen.
Gelukkig weten wij wel beter!

lees ook: lekker bewegen met je kind

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *