vacature

We zijn altijd op zoek naar mensen ! Misschien wel naar jou !

BABYenKIND, is al ruim 15 jaar een vertrouwd adres voor aanstaande en jonge ouders. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen denken, of die een plek zoeken om hun verhaal te vertellen!

We zijn op zoek naar mensen die :

Professionals en deskundigen (m/v)

Voor de rubriek “vraag het een professional” zijn we op zoek naar professionals die het leuk vinden om zo nu en dan wat tijd vrij te maken om vragen van onze bezoekers te beantwoorden. Of die het leuk vinden om iets over hun vak te vertellen.
Heb jij een beroep dat met kinderen te maken heeft ?  We denken aan  Duola, kinderverpleegkundige, verloskundige, maar ook juf, peuterleidster en gastouder. Lijkt het je leuk aan een grote baby en kind site/forum mee te werken omdat je graag je kennis en kunde deelt? Laat het weten!

Mamma Bloggers!

Ben jij:

Een moeder die graag schrijft? En zoek je een wat groter platform dan je eigen blog ? Of vind je het gewoon leuk om bij een groep te horen?
In dat geval zijn wij op zoek naar jou!
Wij bieden je

  • een groot online platform om je schrijftalent aan iedereen te laten zien.
  • een gezellige “achter de schermen” groep, waar we regelmatig met elkaar ideeen uitwisselen en elkaar waar nodig ondersteunen.
  • Link en naamsvermelding naar jouw blogpagina/website ( dat is natuurlijk erg leuk voor je SEO)
  • Een mooie plek in Mama Magazine.
  • We vermelden je blog via onze facebookpagina en ons twitter-account.

Wat vragen we van je:

  • een leuke schrijfstijl, dat spreekt misschien vanzelf…
  • minimaal 1 keer per maand een uniek blog voor BabyenKind. Met een uniek blog bedoelen we dat je het blog nergens anders publiceert. ( maar dat wist je natuurlijk al)

Lijkt het je wat?
Dan stuur je even een mailtje naar : felice@babyenkind.nl. En wie weet sta jij bij ons op het forum!

Specialisten!

Heb jij een specialisme ? Of schrijf jij over iets waarvan je vindt dat de hele wereld het zou moeten weten?
wil je graag wat meer aandacht voor een probeem waar jij ( of je kind ) mee worstelt en waarvan je vindt dat het niet de aandacht krijgt die het verdiend?
Wil je  daarom meer aandacht voor datgene wat jou zo aan het hart gaat? Laat het ons weten want BabyenKind staat altijd open voor mensen met passie en een hart!
Stuur een mailtje naar:
felice@babyenkind.nl vertel je verhaal en we vinden vast wel een plek waar jij dat verhaal kan vertellen!

Open sollicitatie

Heb je een hobby die aansluit bij onze website  en zou je het leuk vinden daarover te schrijven?   We denken nu aan bijvoorbeeld : kinderkleertjes maken, knutselen, uitstapjes met kinderen, kinderboeken… Stuur dan gerust een mailtje naar felice@babyenkind.nl

Stage

Wij zijn een geacrediteerd stage bedrijf voor alle niveau’s van het MBO

Kijk ook eens bij: Contact