WE zijn zwanger ??

lieve heren

Ken je de volgende grap: wanneer man en vrouw om de beurt zwanger zouden zijn, en we beginnen met de vrouw, dan worden er per gezin nooit meer dan drie kinderen geboren. Juist. Ik geloof het. En jij ook. Hoezo dan: We zijn zwanger?

Laat ik er geen doekjes om winden, ik erger me aan dat soort uitspraken. We krijgen een kind. En dat is iets heel anders dan we zijn zwanger. Laten we dat maar eens duidelijk stellen lieve heren, hoe lief en aardig jullie ook zijn.

hoeveel ijs van Ben en Jerry jullie ook voor ons in de ijskast zetten, jullie zijn niet zwanger. Zullen het nooit worden ook. Dus doe niet alsof. Leef mee, heb respect, verwonder je, wees blij: allemaal goed. Maar eigen je niet de zwangerschap toe.

Want het is ook niet WE gaan bevallen, toch?

Denk niet, lieve heren, dat ik het jullie niet zou gunnen. Persoonlijk ben ik helemaal niet goed in zwanger zijn en ook niet in bevallen. Ik zou graag een comité oprichten : ”Geef ons de ooievaar terug”, maar daar heb ik helaas geen tijd voor. En ik zou jullie ook best vinden dat jullie een deel van het gezin stichten.
Maar het is niet zo, de natuur heeft het anders ingericht en daar zal u het ( om met Meester Visser te spreken ) mee moeten doen.

Ben ik de enige die zich ergert aan “zwangere” mannen? Volgens mij niet. Met mijn vriendinnen kan ik er hartelijk om lachen, op Faceboek ging de mislukte poging van twee heren weeën te doorstaan viral.

Gisteren postte Kraamcentrum Echte en Omstreken de volgende aanbieding: “Kraamzorg voor hem”

“Het moet ”, dacht ik “nou toch niet gekker worden”. Maar toen begon ik te lezen…ik zag items als: TOILETROLLEN: GROEIEN ZE ZELF WEER AAN? Groepsdiscussie
VERSCHILLEN TUSSEN DE WASMAND EN DE VLOER oefenen met verschillende soorten wasmand (visualiteitstraining) en ik begon onraad te ruiken…
En pas toen keek ik naar de datum. De oplettende lezer heeft hem door: je kon je opgeven op 1 april…

Dank Kraamcentrum Echt en omstreken! Deze humor hebben we nodig!
Lees ook eens hoe ze er op het forum over denken!

9 antwoorden
  1. MC Kleuver zegt:

    Haha, de 1 aprilgrap was goed gelukt, maar ik weet zeker dat er vrouwen zijn die het prettig vinden als mannen zeggen dat ze samen zwanger zijn. Niet dan?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *