uitpuffen na de negenmaanden beurs

negenmaanden beurs

Uitpuffen na de negenmaanden beurs

In 5 dagen tijd heb ik zo’n 10.000 dikke buiken voorbij zien komen op de negenmaanden beurs in de RAI van afgelopen week! Hoe bedoel je midden in de doelgroep.

Plannen voor de onderneming

Dat is nog eens wat anders dan dagelijks achter mijn computer… De voorbereiding voor de 5-daagse negenmaanden beurs is altijd nog al een klus. Ook omdat de beursdeelname uit naam van www.allenieuwegeboortekaartjes.nl is.

Samen met 24 andere geboortekaartjes illustratoren vul ik onze stand in het geboortekaartjesstraatje (natuurlijk was www.bloom09.nl ook van de partij..).

Contact dus met 24 verschillende mensen om de neuzen de zelfde kant op de krijgen en het zelfde tijdsschema te volgen. Maar het is weer gelukt. De stand was mooi, overzichtelijk maar ook vol geboortekaartjes. De verschillende stijlen per ontwerper kwam duidelijk naar voren.

De bezetting van de stand hoefde ik gelukkig niet helemaal alleen te verzorgen. Samen met de andere ontwerpers hebben we de ‘bevrouwing’ van de stand geregeld. Tussendoor dus ook nog even tijd om zelf –ondanks dat mijn kinderen niet meer in de doelgroep vallen en ik ook niet – over de beurs te scharrelen.

Wel opvallend: zo veel verschillende zwangeren en allemaal vinden ze andere dingen leuk. Grappig om te zien. Je ziet ook veel verschillende typen zwangeren… Het is soms gewoon in te schatten op welke soort kaartjes iemand af loopt… geinig!

Net als vorig jaar kwam ik ook deze keer weer een ‘oude’ vriendin tegen van vroeger. Zo leuk en onverwacht. Elkaar al jaren niet meer gezien. Ik wist vanzelfsprekend ook niets van die dikke buik. Dat is zoooo leuk!

Planning voor het gezin

Jammer was hier thuis dat de kinderen deze week vakantie hebben. Hoe kunnen ze het plannen ?… Dat was dus een kwestie van een hoop geregel. Opa’s en Oma’s hebben een handje meegeholpen en een logeerpartijtje kwam deze keer goed uit. Wel raar want ik ben 5 dagen weg geweest en heb dus van die hele vakantie niks meegekregen. Toch voelt het wel lekker! We hebben 5 drukke, leuke dagen achter de rug. Hebben 5000 mooi flyerboekjes vol bedrijven verspreidt en leuke gesprekken gevoerd. Nu maar afwachten wat het gaat brengen….

lees ook een leuk en hip geboortekaartje

Groet, Linda
www.allenieuwegeboortekaartjes.nl

negenmaanden beurs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *