Anita

Lieve lezers, ik ben Anita

Vanaf vandaag mag ik 2 keer per maand een blog gaan schrijven voor deze leuke site. Ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Anita en ik ben 30 jaar. Verder ben ik moeder van de twee leukste, liefste, grappigste, slimste, en mooiste kinderen die ik ken. Maar dit vinden eigenlijk alle moeders van hun eigen kinderen nietwaar?

Anita: ijn kinderen

Yara is de oudste. Ze is nu vierenhalf jaar. Ze houd ontzettend veel van dansen, zingen, puzzelen, en spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Verder is ze ontzettend eigenwijs en zit ze momenteel in haar bazige fase. Een fase waarin je regelmatig jezelf weer terughoort. Erg grappig. Maar soms ook erg vermoeiend.
Sem is de jongste. Hij is bijna 7 maanden. Het is een ontzettend actief mannetje. Vanaf het moment dat hij wakker word moet hij ergens mee spelen. Zo maakt hij er een hobby van om zowel tijdens het verschonen als tijdens het verkleden minimaal 10 keer om te rollen op het aankleedkussen. Dit maakt het voor mij vrijwel onmogelijk om snel de deur uit te zijn.  Dan hij heeft pret voor tien!

Verder beschik ik nog over een hele lieve man.

Hij heeft een baan van 9.00 tot 17.00 uur en is in het weekend vrij. Naast dat hij druk is op zijn werk, is  hij  ook een actieve man.  Je kan wel zeggen  Sem heeft het  niet van een vreemde. Peter kan slecht stilzitten en is dus eigenlijk altijd bezig. Computeren, klussen, voetbal, vrienden en ons gezin, dat  zijn z’n voornaamste hobby’s. Hij is de lieve gezellige grappige papa. En ik ben de lieve strenge drukke mama. Ik hou van films, series, koken, lezen, winkelen en natuurlijk schrijven. Maar ik hou het meeste van ons gezellige en hectische gezin.
Graag tot de volgende blog!
Liefs Anita

Lees meer van Anita ook : dankbaar

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *