ons huwelijk met veel kinderen

huwelijk

Ons huwelijk met (veel) kinderen..

‘Goede voornemens’….

Heb jij ze? Ik heb ze regelmatig maar nooit vanaf 1 januari.

Omdat ik ben vrij impulsief ben en dus kan niet wachten tot 1 januari…. Ik start liever de dag nadat ik er één heb bedacht. Ik ben opgegroeid met het motto ‘van uitstel komt afstel’. Zo start ik een -5 kilo plan gelijk, zonder de juiste spullen in huis. Ben ik gestopt met roken zonder doktersbegeleiding of pleisters. In mijn werk gaat het eigenlijk ook zo: Alles aan de kant, ik bezig met een nieuw idee.

En dan al bijna 2013! Nu is 2013 nog al speciaal hier thuis. In mei van dit jaar ga ik trouwen met Leon. We zijn al ruim 12 jaar samen en hebben twee kinderen, nu is het tijd… Met trouwen hebben we gewacht tot onze kinderen ons huwelijk heel bewust konden beleven. Ze zijn nu 5 en 7, mooie leeftijd!

Dolle boel

Maar dan de grote vraag… Hoe? Met hoog op onze wensenlijst een kindvriendelijke bruiloft zijn we samen gaan ‘brainen’. Een groot feest met prinsessenjurk? Nee, we willen iets anders… Dol (en regelmatig) op vakantie leek een huwelijk in het buitenland voor ons de ideale beleving. We hebben veel familie en vrienden met 17 kinderen in de leeftijdsrange van 2 tot 10 jaar.  Ons plan is er een heerlijke, dolle boel van maken. Lekker lang met elkaar genieten op zomerse avonden, kinderen spelend aan de badrand, koele prosecco en heerlijk eten.

In mei reizen we voor een week naar Italië. We spreken geen woord Italiaans maar vinden het een heerlijk land. En… de zon is er meestal ook wat vriendelijker dan hier, mooi meegenomen.

Maar hoe pak je dat aan… Ik (maar ook Leon) spreek geen woord Italiaanse en het Engels van de Italianen laat ook te wensen over…. (wist je dat alle Amerikaanse films daar gewoon nog worden nagesynchroniseerd.., dat is toch niet te geloven..).

Na wat googelen en mailen hebben we een goede samenwerking gevonden met een superleuke weddingplanner. Met haar hebben we de mogelijke trouwlocaties bekeken, een tolk geregeld en een ‘eigen’overnachtingslocatie voor familie en vrienden (inclusief zwembad, pooltafel, trampoline, voetbalveldje in de olijfboomgaard).

Verder hebben we twee vriendinnen gestrikt om ceremoniemeester te zijn. Prettig om hulp te hebben en te kunnen brainstormen bij de voorbereidingen. Op de dag zelf zijn zij er natuurlijk ook om alles op rolletjes te laten lopen en te helpen met onze eigen kids. Iris is nog al een dartel en slaat vaak links af als ik rechts ga. Of als er weer eens -zoals thuis- wat over tafel gaat. Misschien kunnen zij voorkomen dat die handen volgeplakt met rode minestrone soep mijn jurk niet bereiken…  Na het etenkan iedereen zijn kinderen op bed leggen en feesten wij nog even verder.

Save the date kaart

Omdat we in het buitenland trouwen hebben we een Save the Date kaart gestuurd net na de zomer van 2012. Die moest natuurlijk wel een pakkend Italiaans tintje hebben. Nu is het mijn ´brood´ om geboorte- en trouwkaarten te maken (www.bloom09.nl) dus dat was een leuke, once in a lifetime uitdaging! Het is een langwerpige kaart geworden met natuurlijke elementen en twee oude fiats 500 (een tof wit en zwart exemplaar) met op het nummerbord onze namen! Zooow leuk!

De kinderen hebben er echt zin in. Iris wil haar eigen trouwjurk, Jasper verheugd zich op een week met vriendjes. Leon en ik gaan natuurlijk voor ons ja-woord, midden in Toscane op het Piaza del Campo in Siena!

Ik kan niet wachten…

lees ook : linda maakt kaartjes

Linda Boon
www.bloom09.nl
www.allenieuwegeboortekaartjes.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *