Eten met je peuter

peuter eten

Je peuter en gezond eten, helemaal niet moeilijk

Hetis toch de nachtmerrie van elke moeder, een peuter die niet meer wil eten, die ineens vreselijk kieskeurig wordt, echt niet leuk, als jij net je best gedaan hebt, gezond en lekker te koken.
Maar troost je : het komt zelden voor dat een baby ervoor kiest zichzelf uit te hongeren. Lees meer

peuter eten

Hoe geef je je peuter gezond eten?

Wat geef je je peuter te eten?

Voor het geval het je niet was opgevallen: peuters eten niet zoveel tegelijk.En dat komt niet alleen omdat hun magen nog niet zo groot zijn, ze hebben ook gewoon nog niet het geduld om rustig een hele maaltijd te blijven zitten. Dus de truc is om te zorgen dat wat ze binnen krijgen gezond is. Hoe doe je dat

peuter eten

Kijk eens op onze pagina funfood!
allemaal leuke en heel makkelijke ideetjes om eten nog leuker te maken! Niet moeilijk, wel leuk. Dat wist je niet dat gezond eten zo leuk kon zijn

Feiten en fabels over gezond eten

Je wordt er zo af en toe toch heel erg moe van! De ene week nog zijn smooties superfood, de volgende week niet meer, want er zitten geen vezels in.  Vezels zijn de ene week geweldig, en de volgende week moet je zo vooral niet eten. Hetzelfde kan je zeggen van de Goijbes… en zo kan ik vrij moeiteloos een bladzij door gaan. Mijn ene kind mocht een liga, bij het andere kind was dat verboden….

feiten en fabels over eten

Vitamine D, waar zit dat nu in?

Korte tijd geleden werden we opgeschrikt door berichten dat kinderen, zelfs als ze in de zon zitten een tekort aan vitamine D hebben. Even een geheugen opfrisser: vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Waarvinden we Vitamine D als de zon niet schijnt?

https://www.babyenkind.nl/dreumes-peuter/peuter-en-eten/vitamine-d/

vitamine d

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *