De biologische klok, wonder clock app

De biologische klok en de wonder clock app, kan die helpen?

Veel vrouwen voelen de biologische klok tikken en laten we eerlijk zijn: dat is niet onterecht.
Niet voor niks halen moeders van 50 en 60 het nieuws als ze nog een kind baren. En of het een goede zaak is of niet of je op die leeftijd nog een kind kan krijgen, dat is niet iets wat een vrouw met kinderwens als eerste in gedachten heeft.
Wie weet kan de wonder clock app vrouwen helpen bepalen hoeveel tijd ze nog hebben voor ze niet meer zwanger kunnen worden.

Hoeveel tijd heb je nog als vrouw om zwanger te worden

Moet je al zorgen maken, of heb je nog zeeën van tijd?

Amerikaanse Mira Kaddoura, die zelf met haar vruchtbaarheid worstelde. Bedacht een antwoord in de vorm van een app, die ze The wonder clock app noemde. Deze app geeft haar aan, hoeveel tijd ze nog heeft om haar kinderwens te realiseren.
Op haar website zegt zij erover:

My name is Mira

¨Hi. My name is Mira and I am ticking.
I am also loving, creating, traveling, thinking, laughing, nurturing, evolving, and making money.
But the ticking is getting louder. Why do I feel that somehow, at my core, I am failing? Lurching toward that time – unless I turn to the wonders of science – when I will be unable to bear my own children?
I created this clock to face my own fears. To beckon the elephant in the room so to speak, to release my own power, my own choices. To open a dialogue with other women about fertility, em-powerment, and loving ourselves.
We are women and we are ticking. But we are so much more.

Er is meer …

Het gaat er Mira dus niet alleen om te zorgen dat ze op tijd haar kinderwens vervult, wat ze vooral wil,is dat vrouwen ( en mannen) nadenken over hun kinderwens.
En dat is natuurlijk heel goed, want 10 jaar, dat lijkt als je 20 bent een eeuwigheid, maar ze zijn zo om. En een heel klein beetje reden voor druk is er wel: oudere ouders hebben ook meer kans op genetische afwijkingen,
Maar wanneer je de The wonder clock app download, is het echt verstandig je voor ogen te houden dat dit GEEN wet van Meden en Perzen is: met andere woorden: het kan zomaar een jaartje meer of twee jaartjes minder zijn, in jou specifieke geval.

Wat ik van de clock app vind

Persoonlijk vind ik The wonder clock app heel geestig bedacht en het doel ook heel goed. Ik had ooit een collega die zei: rond mijn 30ste ga ik besluiten of ik nu wel of geen kinderen wil. Want ik krijg achteraf liever spijt van een fout besluit, dan dat ik spijt moet hebben dat ik te laat ben…..

En vanuit die gedachte vind ik het persoonlijk een fantastische idee
De website van Mira http://www.thewonderclock.com/
Bron: goedgevoel.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *