10 tips om je te helpen zwanger te worden

10 tips om zwanger worden

Alle kleine beetjes helpen als je druk bezig bent zwanger te worden. Sommige tips berusten op gevoel, anderen op goed en degelijk onderzoek. Hoe dan ook, wie weet heb jij iets aan deze tips, bij het proberen zwanger te worden.

Nee, nee, geen Sissi drinken

Vrouwen die per dag meer dan 2 glazen frisdrank drinken, zijn 16 % minder vruchtbaar dan vrouwen die de bubbels laten staan, ( 2012 study co-authored by Lauren Wise, ScD. )

Truste !

Onderzoek toont aan dat vrouwen slapen helpt! Nou wat willen we nog meer! Slaap trouw 8 uur per nacht en je geeft je vruchtbaarheid een enorme boost!

Poetsen, poetsen, poetsen

Poets je tanden stevig en goed, ontstoken tandvlees kan het zwanger worden zo maar twee maanden vertragen.

Beweeg met mate

Bewegen is goed, prima zelfs, maar onderzoek laat zien dat met name magere vrouwen die meer dan 5 uur per week trainen, moeilijker zwanger worden dan vrouwen die het rustiger aan doen.En vergis je niet, we praten over 42 % meer moeilijk! Dat is heel veel.

Schop je vent van de bank af…

Mannen die meer dan 20 uur in de week op de bank door brengen hebben sperma dat 44 % minder gezond is dan dat van mannen die nauwelijks op de bank hangen. Het lijkt ons duidelijk dames!

Stop de stress

Hopelijk schiet je niet in de stress van deze medeling maar extreem stressen, zorgt uiteindelijk er zelfs voor dat er geen eisprong meer plaats vindt….

Geen gluten?

Er zijn mensen die zeggen dat een glutenallergie de oorzaak van ongewilde kinderloosheid kan zijn.

De theorie daar achter is dat de moeder anti-stoffen aanmaakt tegen de gluten die een ongunstig effect hebben op de ontwikkeling van de placenta. Op dit moment zijn gluten wel een heel grote boosdoener, dus ik vraag het me af….maar ja: baat het niet dan schaadt het niet…

Hij mag ook aan de lijn….

Er zijn inmiddels meerdere onderzoeken die aantonen dat mannen met overgewicht minder vruchtbaar zaad hebben. En kom op he, straks als de kleine er is, dan wil die toch ook een fitte, sportieve vader !

Stoppen met roken

Hij en jij allebei, maar dat wist je al, dat heeft een heleboel goede redenen, niet alleen je vruchtbaarheid…

Pas op waar je de telefoon stopt.

Er zijn mensen die zeggen dat dat mobieltje in de buurt van het scrotum een dodelijke invloed heeft op het sperma. Zeggen ze he…..

en wij zeggen: succes met het proberen en laat je niet gek maken

lees ook: dromen van baby’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *