Hoe kan een spiegel helpen bij het badritueel?

Hoe kan een spiegel helpen bij het badritueel

Kleine kinderen zien nog niet heel goed (bij een maand tot ongeveer 25 cm ver) en dus kan het zomaar zijn dat jouw kindje het niet fijn vindt in de badkamer. Je baby kan onrustig zijn bij het badritueel terwijl jij dat juist hebt bedoeld om je kindje lekker rozig te krijgen voor het slapen gaan. Hoe voorkom je dat je kindje overprikkeld raakt tijdens dat badritueel? Door hem of haar naar zichzelf te laten kijken en dan van heel dichtbij. Hiervoor kun je een badkamerspiegel van Sanexo.nl bestellen. Zorg wel dat de spiegel buiten de greep van die kleine handjes blijft. Je zult zien dat je kindje tijdens het badderen het grootste plezier heeft met zichzelf en daarna lekker zal gaan slapen.

Ook de papa’s en mama’s willen een fijne spiegel

Bijna alles zal, zeker in het begin, draaien om dat kleine wondertje dat je nu in je armen kunt houden. Maar je hebt ook tijd voor jezelf nodig. Natuurlijk wil je je baby niet meer loslaten, maar af en toe lekker douchen of in bad maakt ook van jou een nieuw mens. Je zult er enorm van opknappen. Rustig de tijd nemen voor jezelf is ook belangrijk! Kom je onder de douche vandaan of uit bad? Dan kan het zomaar zijn dat je jezelf niet goed in de spiegel kunt zien omdat deze beslagen is. En dáár heb je dus geen zin in. Wanneer je kiest voor een badkamerspiegel met verlichting en verwarming, heb je geen last meer van een beslagen spiegel. De verlichting zorgt ervoor dat je jezelf nog beter ziet. Je kunt je, dankzij deze verlichting, gemakkelijker make-up op doen, je wenkbrauwen epileren en je foundation vlekkeloos aanbrengen.

Is een spiegel met verwarming altijd nodig?

Heb je goede ventilatie in de badkamer? Dan is een spiegel met verwarming niet per se nodig. Je bestelt dan snel en gemakkelijk een badkamerspiegel met verlichting online. Er is een enorm assortiment spiegels met verschillende features beschikbaar bij Sanexo. Ga er gewoon eens voor zitten (of lekker in bad liggen met je tablet) en kies wat jij mooi vindt en ga voor die spiegel die goed in jouw badkamer past. Je zult er veel plezier aan beleven!

Ps. Heb je je dag niet (helemaal) dan laat je het licht gewoon uit. Tandenpoetsen kun je ook in het donker!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *