Win een video van Sint

sinterklaas video

Geen bezoek van een echte Sint en Piet voor jouw kind?

Bekijk ze dan digitaal via de “Video van Sint”

Sinterklaas spreekt een persoonlijke videoboodschap in

Lees deze blog… en win

dit cadeautje via Baby en Kind

Sommige kinderen vinden een bezoek van een echte Sint en Piet iets té spannend. En niet iedere ouder/verzorger heeft er een budget voor. Daarom maken wij graag iemand blij met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas. Lees in deze blog hoe je kans kunt maken op Video van Sint 2022.

Wat is Video van Sint?

Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas himself. Je stelt het zelf samen voor de kijkers. Je hoeft alleen de naam en leeftijd van je (klein)kind, neefje/nichtje of wie er dan ook bij is op te geven. (Vergeet jezelf niet!) Je kunt uit verschillende onderwerpen kiezen waar Sinterklaas uitgebreid iets over zegt. Bijvoorbeeld dat je kind al heel goed kan zwemmen. Je kunt Video van Sint ook gebruiken voor zogenaamde opvoedtips. Zoals je bordje leegeten, niet meer duimen of minder gamen. Er is keuze uit ruim 450 onderwerpen (waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen ten opzichte van vorig jaar). Ook voor volwassenen is er een ruime keuze. Alle 6 de onderwerpen (waarvan 2 optioneel) zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld.

Het is niet te missen voor wie de boodschap bedoeld is, want Sinterklaas heeft zijn voornaam ingesproken. En degene ziet zijn foto daarbij vol in beeld in hét grote boek. Je kunt zelf twee verschillende persoonlijke foto’s uploaden. En daarnaast 3 algemene foto’s (een vakantiefoto bijvoorbeeld, of een foto van je huisdier).

Meer over de video

De video met alle gegevens kijk je in 14 minuten, bij meer personen iets langer. Tegen extra betaling kun je maximaal 10 personen extra toevoegen. De door jou geüploade foto’s en namen worden verwerkt in een spannend verhaaltje. Vorig jaar had Profpiet een supersonische Pietenhulp gemaakt om het boek van Sinterklaas te vervangen. Dit jaar staat de Video van Sint in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”

Het avontuur blijft nog even geheim, maar ik vertel je wel alvast dat er aan het einde een feestje wordt gebouwd met alle Pieten. Dans en zing mee met het populaire liedje: “Pieten feesten op de daken.” Daarna vertelt Sinterklaas waar hij de cadeautjes heeft verstopt. Die plek kun je uit een lijstje kiezen. Er staan ook grappige tussen, zoals “onder je kussen”. Leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht. Maar je kunt deze optie ook leeg laten. 

De download kan al binnen 1 uur via een e-mail binnen zijn (de mijne deed er 2 uur over). De dvd is af te spelen via een dvd/blue-ray speler of via een (spel)computer. De dvd wordt binnen 24 uur verzonden (dus niet bezorgen binnen 24 uur) via PostNL en zit in een neutrale envelop. Die van ons had ik op zondagavond besteld en dinsdag al in de brievenbus, tegelijk met de Pakjes Puzzel Speurtocht. Voor België geldt 3 – 4 werkdagen.

Het prijskaartje van de Video van Sint 2022 is gelijk gebleven aan de Video van Sint 2021!

Wat kost dat nou eigenlijk, zo’n Video van Sint? Nou, je kunt het eigenlijk zo duur maken als je zelf wilt. De download óf de dvd kost €14,95. Je hebt ook de complete versie (vanaf €19,95). Daarbij zitten naast de download én de dvd ook allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95.

Je kunt de volgende extra’s bijbestellen bij de Video van Sint. Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop, de Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes á €5,95, 5 Karaokeliedjes met Danspiet á €4,95 en 5 Verhaaltjes van Sint (download) á €4,95.

MAARRR… je kunt bij Baby en Kind een code winnen om een GRATIS Video van Sint te bestellen! Wat moet je daarvoor doen?

 • Reageer onder deze blog waarom je zou willen winnen
 • Volg Baby en Kind op Instagram en like het bericht aldaar, deel het naar hartenlust en tag gerust wat vriend(innet)jes

De winnaar wordt op in deze blog bekend gemaakt+-

En de winnaar is: Kelly Callemeijn!

5 antwoorden
 1. Sabine Hensens zegt:

  Dit lijkt me ontzettend gaaf voor mijn zoontje Collin! Vorig jaar hebben we de Sint op bezoek gehad maar dat was inderdaad te spannend…..hij was zijn tong verloren en durfde niets uit te pakken 🙈 Een echte film waarin Sinterklaas hem toespreekt lijkt me SUPER!

  Beantwoorden
 2. Jessica zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Sinterklaas is mijn favoriete feest! Normaal zetten we de pakjes voor de deur en klopt mijn man op het raam. Maar met de dvd en een persoonlijk verhaaltje van Sint wordt het nog leuker!

  Beantwoorden
 3. Marian B zegt:

  Ik doe graag mee, als dat nog kan! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om de avond feestelijk te starten met de video van Sint. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze docchter nog geloofd, dan mag de video als afsluiter eigenlijk niet ontbreken, ik ga duimen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *