luxe babykamer maken? doe je zo!

luxe babykamer

Heb je er helemaal zin in, om een luxe babykamer in orde te maken? Om hem net als de rest van je woning helemaal luxe en stijlvol aan te kleden en in te richten? Wij hebben wat tips voor je!

Aardse kleuren

Net als in je woonkamer en master bedroom, geldt ook voor de babykamer: aardse kleuren geven een luxueuze, chique uitstraling. Natuurlijk combineer je in je luxe babykamer alle aardse, pasteltinten met hard en fel roze of blauw. Immers blijft het wel een babykamer en mag het allemaal iets fleuriger en speelser dan in andere ruimtes in huis. Breng bijvoorbeeld kleuraccenten in kussentjes, schilderijtjes of gordijntjes.

Veel wandspotjes en inbouw-ledlampjes

Verlichting geeft een luxe sfeer aan een ruimte. Zo ook aan de babykamer. Je wilt natuurlijk het liefst dimbare lampjes in je luxe babykamer, zodat je ze fel kan laten schijnen als je er moet poetsen en zacht kan laten schijnen als de kleine op bed ligt. Kies altijd voor ledverlichting zodat je ook meteen energiezuinig in milieuvriendelijk bezig bent. Je bestelt jouw lampjes natuurlijk gewoon online.

Zachte materialen voor een vredige sfeer

Ook een luxe babykamer moet rust en vredigheid uitstralen. Stoffen kunnen daar heel goed bij helpen. Denk aan veel stoffering als gordijnen, maar ook aan poefjes, plaids en sierkussentjes overal. Ook hier geldt natuurlijk dat je veel aardse kleuren gebruikt, met zo her en der tussendoor een felgekleurde roze of blauwe uitschieter.

Leuk behangetje? Ga voor goud! het is tenslotte een luxe babykamer

Een kleurig baby behangetje op de kinderkamer? Nee, dat is niks als je het graag luxueus wilt aankleden. Ga voor een mooi structuurbehang, betonfotobehang of goud behang. Juist in een babykamer staat dit extra sfeervol en chic. Gebruik je de babykamer na een paar jaar ergens anders voor? Ook dan zul je er natuurlijk geen spijt van krijgen dat je voor dit behang hebt gekozen. Goud is altijd goed! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *