Doe meer met kerstverlichting.

lichtje

doe iets leuks met lichtjes!

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar bij mij gaat de kerstverlichting op 2 januari (en dan bedoel ik uiterlijk 2 januari) terug de doos in. De doos gaat naar de garage en de boom gaat naar buiten, daar mogen de buurtkinderen hem ophalen. Er is in onze wijk altijd wel een kleine kerstbomen oorlog gaande. Stiekem vind ik dat best leuk om te zien.

Terug naar de kerstlichtjes. Dat opbergen van die lampjes…sorry maar ik vind dat echt een ramp. Het is typisch een klusje wat ik alleen moet doen. En zonder kinderen, vanwege mijn taalgebruik.
Nu dacht ik van de week: ik ben ook niet slim, want ook al is kerst al lang voorbij, met die kerstverlichting kan je leuke dingen doen!
Niet alle kersspullen hoeven 1 januari terug de doos in. De kabouters die ik vorig jaar van zoonlief kreeg, zitten nog steeds op mijn boekenplank. Je ziet het op de foto boven het artikel.
Ik ben dol op die kabouters en ik ben dol op lichtjes. Tijd om eens te kijken wat je nog meer met kerstverlichting kan doen.

1 Fles of glazen pot

Waarom zou je alleen in december lampjes in een bloemstukje hangen? Wat een onzin. Dat kan de hele winter! Maak een mooi winterstukjes in een glazen bak of glazen fles en hang daar kerstverlichting in. Heel erg leuk in de sombere wintermaanden die nog moeten komen.

2 Vuurkorf

Veel mensen zetten een vuurkorf voor hun deur, gevuld met houtblokken en lichtjes. Super gezellig. Die laat je toch in die koude kille januari maand gewoon staan? 

3 Pimp de kamer met lichtjes

Op deze foto, kan je zien hoe je kerstverlichting kan inzetten in de prinsessenkamer.

4 Kerstkrans

Ook de kerstkrans hoeft de deur niet uit…Op de foto zien jullie een kerstkrans die mijn zusje voor me maakte. Ik vond hem zo mooi, dat ik hem tot nu toe heb laten hangen. Mijn zusje vond dat wel grappig. Maar wees me er wel op dat het nu toch echt voorjaar wordt….

lees ook eens over sfeerverlichting buiten of lekker in de tuin met kerstmis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *