Lang leve tweedehands positiekleding! ( deel 1 )

webwinkel zwangerschapskleding

Silvia van Big Bellies. Lang leve tweedehands positiekleding  een webwinkel zwangerschapskleding

Toen ik het idee kreeg om Big Bellies te beginnen, dacht ik wel eens: ‘zou het wel iets voor mij zijn, werken vanuit huis, geen collega’s om me heen?’’
De jaren ervoor heb ik altijd bij een werkgever gewerkt, vond ik collegiaal contact erg belangrijk en was het een van de dingen die bovenaan mijn lijstje van arbeidsvreugde stond. Toch overheerste het gevoel om door te zetten, zeker nadat ik research had gedaan en er achter kwam dat mijn idee wel eens succes zou kunnen hebben. Nu Big Bellies 4 maanden online is, kan ik volmondig zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad. En of ik directe collega’s mis?

Ook daar kan ik volmondig ‘nee’ op zeggen. Het contact wat ik heb met moeders en aanstaande moeders is leuk, inspirerend en leerzaam. Omdat ik zelf ook al 10 jaar moeder ben, zitten we vaak op dezelfde ‘golflengte’ spreken we elkaars taal.

Ik heb alles meegemaakt

Positiekleding, bevallen, kraamtijd, babytijd, peutertijd, kleutertijd, pubertijd, ik heb het meegemaakt of zit er nog middenin. Al die mooie positiekleding die je in de webshop ziet is ingeleverd door moeders zoals jij en ik.
Moeders die vinden dat deze kleding een tweede leven verdient! Al googelend zien of via via horen ze van Big Bellies. Zo leuk om dan via mail of telefoon te horen dat het concept ze aanspreekt en ze de kleding graag willen opsturen of langsbrengen. Veel moeders zeggen dat ze de kleding altijd met veel plezier hebben gedragen. Het niet weg kunnen of willen gooien, maar ook niet goed weten wat ze wat ze er mee moeten.

Aan de slag: webwinkel zwangerschapskleding

Vervolgens krijg ik dan per post een doos met keurig gestreken en gewassen positiekleding aangeboden. Kort gedragen, zo goed als nieuw! Ik word daar helemaal blij van en kan niet wachten tot het in de webshop ‘hangt’ en ga dus vaak gelijk aan de slag.

Ook heb ik al veel moeders hier thuis gehad, zij kwamen hun kleding langsbrengen. Een praatje, een kopje thee, nog een kopje thee. Tijdens het praatje ligt de baby heerlijk te slapen of rond te kijken in de maxi cosi en/of spelen de wat oudere kinderen met mijn kinderen. Ook al ken je elkaar eigenlijk niet, vrij snel gaat het dan toch al over de bevalling en de kraamtijd omdat het vaak nog niet zo lang geleden is. Hoe het begon, hoe het ging, hoe het daarna was. Best heel bijzonder, het is toch iets intiems wat je deelt met een relatief onbekende.

De moeders kom ik nu vaak tegen in het dorp en er is zelfs een moeder met wie ik nu vaker iets afspreek! Volgende keer meer over het leuke contact wat ik heb met aanstaande moeders die deze mooie kleding via de webshop kopen, tijdens een inloopochtend of op afspraak. Zeker net zo bijzonder en leuk!

Ik wens iedereen nog een hele mooie zomer toe!

Groet, Silvia www.bigbellies.nl

Lees ook: lang leve tweedehands positiekleidng (deel 2)

webwinkel zwangerschapskleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *