naar de Linnaeushof

schoolreisje linnaueshof

Schoolreisje Linnaeushof: sweet old memories..

Schoolreisje naar de Linnaeushof

Twee weken geleden ging onze dochter voor het eerst op schoolreisje! Weer een mijlpaal!
Nog maar net vijf en dan met al je klasgenootjes, en nog 3 andere klassen, in de bus op weg naar Europa’s grootste speeltuin ‘Linnaeushof’. Bijna een uur in de bus voor een speeltuin.
De school kiest hier bewust voor omdat het een overzichtelijke en veilige speeltuin is en dat is erg fijn vooral met kinderen uit groep 1 en 2.

Er kwam flink wat jeugdsentiment naar boven toen ik haar uitzwaaide, helemaal uitgelaten voorin de bus naast de juf, alleen de bus is al een feest!
Zelf ben ik nog niet in de’Linnaeushof’ geweest maar na de super verhalen van onze dochter gaan we hier zeker een keer naar toe met het gezin.

Over de Linnaeushof

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan.
Er zijn verschillende speelzones voor de kleintjes en de wat groteren.

Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.
Grotere kinderen kunnen zich uit leven in de speel-sportief-hoek met de klimwand, skaterail en skiswing.
Bij warm weer is de waterspeeltuin open met een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug.
Ook als het regent kan je nog spelen in Linnaeushof. Er is een overdekte speeltuin met minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel met het Bennie Broek Theater.
Voor de kleintjes is er de overdekte Wortelberg, hier zijn aangepaste speeltoestellen voor deze leeftijd. Hier treedt de speeltuinmascotte Bennie Broek meerdere malen per dag op.

Ook is er rekening gehouden met de mindervalide kinderen, er zijn rolstoeltoegankelijke speeltoestellen zoals een wip, draaimolen en zandspeelhuis. Uniek is de rolstoeltoegankelijke attractie in de klauterspeeltuin met hindernisbruggen, speelhuisjes en allerlei spelletjes.
Ook de website van ‘Linnaeushof’ is erg leuk!
Kijk snel op http://www.linnaeushof.nl/ om meer te weten te komen over dit mooie pretpark en de haas Bennie Broek.

Na een drukke dag in de speeltuin kwamen de bussen weer aan in het dorp. Ook weer een jeugdsentiment moment! Want er zaten helemaal geen kinderen in de bus… totdat ze stil stonden en allemaal schreeuwend en gillend lieten weten dat ze er wel degelijk waren.
Om 21.00 uur ’s avonds was onze dochter nog wakker, zoveel indrukken van de hele dag die nog lang geen plekje hadden gekregen!
Dagen na het schoolreisje kregen we steeds nieuwe verhalen te horen, al met al een geslaagde dag!

Lees ook: Even eruit!

schoolreisje linnaueshof

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *