Lang leve tweedehands positiekleding (deel 2)

tweedehands positiekleding

Lang leve tweedehands positiekleding (deel 2)

Deel 1 ging over moeders die hun positiekleding langsbrengen of opsturen, omdat ze vinden dat het een tweede leven verdient en ze graag hun steentje bijdragen aan het welzijn van moeder Aarde!
Deze blog gaat over aanstaande moeders die deze mooie kleding een tweede leven geven! Zwangere vrouwen die stralen in deze positiekleding. Ze kopen het in de webshop of komen bij mij thuis om de kleding te bekijken, te voelen, te combineren en te passen.
Als je zwanger bent, is een ding extra belangrijk: je kleding moet ‘lekker’ zitten. Niet te strak, niet te wijd. Contrasteren en combineren met kleuren is leuk. Positiekleding is vaak gemaakt van stretchstoffen die je buik mooi accentueren en altijd passen. Dat zit gegoten, altijd en overal. Of je nu 5, 7 of 9 maanden zwanger bent. En wat ook heel belangrijk is, blijf zo dicht mogelijk bij je eigen stijl en smaak. Big Bellies heeft alle merken in haar assortiment, dus er hangt altijd wel iets tussen wat naar je zin is.

De webshop in tweedehands positiekleding

Ik weet het nog goed, de eerste bestelling in de webshop. 1 maart 2011 is Big Bellies live gegaan. 2 maart kreeg ik een mail met als onderwerp ‘verkoop’. Nu meer dan 8 maanden verder zijn er al heel wat bestellingen geplaatst en is er heel wat positiekleding ingebracht. Het is zo bijzonder te merken dat (aanstaande) moeders vertrouwen hebben in het concept van Big Bellies!
Ik krijg hele leuke reacties van moeders die hun kleding inbrengen en van klanten, dat ik besloten heb om een gastenboek te openen. Alle reacties geven me voldoening en de energie om van Big Bellies een nog groter succes te maken.

Aan huis

De positiekleding hangt op zolder. Op kledingrekken, op maat en op soort artikel. Natuurlijk is er een pasgelegenheid en een passpiegel.
Mijn eerste klant aan huis was mijn zwangere schoonzusje, prima om met haar de generale repetitie te doen. Zij was zwanger van haar eerste kindje en ging naar huis met een hele stapel positiekleding, welke ze met veel plezier heeft gedragen, ze is inmiddels bevallen van een zoontje.
Mijn tweede klant kreeg haar vierde kindje, een ervaringsdeskundige dus. Zij wist precies wat ze wilde en wat zeker niet. Toch ging ze met een jurkje de deur uit die ze zelf nooit had gepakt als ik hem haar niet had gegeven. Hij stond haar geweldig! Een paar weken later is ze nog een keer langs geweest en onlangs kreeg ik een geboortekaartje dat haar zoon is geboren. Zo leuk!

17 weken en al een zwanger buikje

Pas had ik een klant die 17 weken zwanger was van haar eerste kindje en ze kreeg al een ‘zwanger buikje’. Haar broeken knelden en haar shirts werden te kort, vertelde ze me. De hoogste tijd voor zwangerschapskleding dus, al vond ze dat zelf toch best een drempel. Ze had geen idee wat er te koop was ‘in de wereld van positiekleding’. Ze had confectiemaat M en liep naar het rek met L en XL en pakte wat wijdere shirts. Ik vertelde haar dat je als je zwanger bent je gewoon je eigen confectiemaat kunt aanhouden. Ook is het niet perse nodig iets wijds aan te schaffen, het is juist mooi en leuk je zwangere buik te ‘showen’.

Bruidje

Iemand uit Utrecht belde of ze kon langskomen. Ze was 34 weken zwanger, ging trouwen op 11-11-11 en zocht feestelijke positiekleding voor de avond. Ze had op de website al wat mooie kleding gezien en wilde graag komen passen. Het concept van Big Bellies sprak haar erg aan, ze ging immers ook trouwen op de dag van de duurzaamheid. Ze is prima geslaagd, ging naar huis met een mooie feestelijke rok, een singlet en daarop een mooie blazer. Ze beloofde me een foto te sturen na de bruiloft.

Die foto heb ik inmiddels ontvangen en daarop staat een stralende zwangere vrouw in prachtige positiekleding. Gedragen door moeders zoals jij en ik, maar absoluut geschikt voor nog een tweede leven!
De positiekleding komt overal vandaan, van Limburg tot Groningen. Zo ook de bestellingen uit de webshop. Klanten aan huis komen meestal uit de buurt. Ik zeg meestal, want Heiloo en Lelystad liggen toch niet echt in de buurt van Houten.
Ik wens iedereen een gezellige decembermaand!
Eind december luid ik het jaar 2011 uit met een goede doelen-blog. Mooie voornemens voor het nieuwe jaar!!

Groet, Silvia

Lees ook: Lang leve tweedehands positiekleding! ( deel 1 )

tweedehands positiekleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *