Speelgoed waar je gek van wordt

speelgoed waar je gek van wordt

Speelgoed waar je gek van wordt.

De Amerikaanse website thestir.cafemom.com hield een onderzoek onder ouders naar speelgoed waar ze helemaal gek van werden. Hier volgt de lijst.

1. Corn Popper.

Ik zou niet weten hoe wij ze in het Nederlands noemen. Duw dingen met balletjes. Heel leuk. Tot de baby ze laat liggen en jij er over struikelt.

2. Houten beesten puzzels.

Mijn dochter was 1 jaar oud en ik dacht dat er ergens een knaagdier in het huis zat. Midden in de nacht kon ik een vreemd gepiep horen….het was het hamster geluid in een van haar puzzels. Ik dacht dat onze puzzel gewoon stuk was, maar later hoorde ik het ook van andere ouders…die dingen spoken !!

3. Speelgoed laptops.

En al het andere verantwoorde speelgoed dat geluid maakt als je baby erop ramt! Dat is ech speelgoed waar je gek van wordt.Stapelgek.

4. Alles dat geluid maakt terwijl het beweegt.

Het ziet er zo schattig uit in de reclame een kraaiende bay achter zoń opwind hondje, aapje, of wat ook maar in de mode is. Maar wacht maar tot ze er niet meer in geiinteresseerd zijn, en die dingen bewegen elke keer dat je adem haalt…

5. Boeken of kaarten die geluid maken.

Kun je helemaal stapel dol van worden, vooral als je lieve schat een favoriet heeft.

6. Knuffels.

Natuurlijk elk kind heeft knuffels nodig. Maar 107 ?? En is het je wel eens opgevallen dat meer dan de helft van die knuffels niet in de wasmachine mag?

7. Kinderpianootjes.

Moeten we daar iets over zeggen??

En waar word jij gek van?

lees ook: 10 dingen die elke ouder van speelgoed weten moet

speelgoed waar je gek van wordt

tips van mede-moeders : dit doe je met speelgoed waar je gek van wordt

Idd die speelgoedpiano’s (die altijd vals zijn) of ook leuk: als je kind van Sinterklaas (oma dus) een mondharmonica krijgt of nog leuker: als ze er alle drie 1 krijgen!!!

* Mijn ervaring is overigens wel dat het duurdere speelgoed wat geluid maakt meestal wat minder volume heeft/minder irritant is 😉 dus mijn advies: investeer in het duurdere speelgoed (als het geluidjes heeft)
Of van die poppen die de hele tijd janken whaaaaaaaa
Nou echt, er gaat niets boven het ouderwetse houten speelgoed…..

* Mocht het volume toch nog te hoog zijn, plak dan eens een stuk plakband over de plek waar het geluid uit komt. Vaak scheelt dat al de helft. 😉

* Vertel je kind vooral niet dat de BATTERIJEN op zijn als het geluid eindelijk stopt.
Zeg gewoon: ‘ja, nou istie op’

speelgoed waar je gek van wordt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *