Babykwaaltjes

babykwaaltjes

Hier vind je alles over babykwaaltjes.

Maak je je zorgen? bespreek het met je huisarts of op het consultatiebureau, en natuurlijk kan je ook altijd je hart uitstorten op het Forum, waar je vast moeders vindt die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Of iets dat daar op lijkt…Even met een andere moeder praten is altijd fijn.

Er is een verschil tussen kinderkwaaltjes en kinderziektes. Daarom worden ze bij ons apart behandeld.

babykwaaltjes

Wat is reflux

Reflux bij baby’s betekent het teruggeven van voeding of spugen. Het is een verschijnsel dat bij veel baby’s regelmatig voorkomt, maar het kan soms onopgemerkt blijven. Ouders maken zich hierover vaak erg ongerust, maar lang niet altijd is er sprake van een afwijking of een ziekte. lees verder over reflux

babykwaaltjes

Babyhuidjes zijn gevoelig voor uitslag

Jouw lieve kleine perfecte baby, met z’n superzachte huidje… Je schrikt je helemaal naar als je ineens ziet dat daar plekje op komen. En wat zeggen we : plekjes??? Ach je arme baby: die billetjes, zien er van het een op het ander moment niet uit.

Wat moet je doen?

In ieder geval niet schrikken. Een babyhuid is nu eenmaal heel gevoelig en heeft veel verzorging nodig. Laten we eens op een rijtje zetten met welke gewone normale vormen van uitslag je baby te maken kan krijgen.

babykwaaltjes

Waarom worden baby’s zo vaak ziek?

Onderzoekers aan de University of Michigan Health System hebben het antwoord op de vraag die ouders zo vaak wanhopig stellen: waarom is mijn baby zo vaak ziek?

Ouders denken vaak dat net als lopen en praten, het verslaan van virussen iets is wat een baby ontwikkelt als hij wat ouder wordt. Maar studies aan de Universiteit van Michigan laten zien dat kinderen al heel jong een natuurlijk vermogen hebben om een infectie te weerstaan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *