Babyshowercadeau´s, als je niet mag weten wat het wordt

babyshower

Babyshower ideeen  als je niet mag weten wat HET wordt….

Het blijft altijd de vraag: wil je het weten of wil je het niet weten. En als je het dan weet, mogen anderen het dan ook weten?
Het is ja of het is nee, en daar zit niks tussen. Zij-die-het-niet-willen-weten vinden dat het de pret bederft als je het al weet wterwijl zij-die-het-wel-willen-weten er met een genderfeestje nog een extra feest uit weten te slepen.
Maar goed: Hoe geef je een babyshower als je niet mag weten wat HET wordt? Wij hebben gelukkig een heleboel babyshower ideeen voor zulke gelegenheden!

babyshower ideeen: sexe neutrale cadeautjes

Dat wordt dus een feestje met sexe-neutrale cadeautjes. En geloof me dat kan best. Er zijn genoeg leuke en lieve dingen te vinden waar een jongetje en een meisje allebei inpassen. En laten we eerlijk zijn: de baby in kwestie heeft helemaal nergens last van. Wat kan het dat babyjongetje nou schelen dat hij een lichtroze pakje aan heeft ???? Helemaal NIKS.
Maar de moeders wel. Dus zie je op het plaatje een heleboel zaken die je mooi sexe neutraal kan houden.
Het is vind ik persoonlijk – ook wel eens fijn niet een babyshower in het blauw of roze te moeten houden. Wat is er mis met lentegeel en vrolijk mintgroen? Nog een keer: helemaal niks!

Praktisch

Persoonlijk ben ik erg voor cadeautjes als: flessenwarmers, stapeldoosjes waar nu babymelk-poeder in kan, maar strakjes snacks, handdoeken met capuchon, geloof me daar wil een moeder er meer dan 1 van. Kookboeken voor pappa en mamma´s to-be zijn ook een goed idee. En koop geen knuffels, maar educatief verantwoord speelgoed. Koop blokken en vormdozen. O ja, speeldozen en alles wat geluid maakt, koop je alleen wanneer je een hekel aan de papa en de mama hebt… Spelletjes met geluid behoren beslitst niet tot de betere babyshower ideeen.

Samengevat: zoek het in de hoek van “zaken die ouders toch nodig hebben” en koop dan net even een mooiere dan aanstaande ouders zich-zelf zouden gunnen. Want daar is het een cadeautje voor.

lees ook : babyshower voor de broer of zus- to be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *