babyshower voor de broer of zus- to be

babyshower

Een babyshower met broer of zus erbij, weet je hoe leuk!

Grote broer ! Grote zus! Dat zijn nog eens ere namen.Maar is dat wel zo? Wil je dreumes wel zijn enig kind -status opgeven? Vind hij het wel zo leuk, al die aandacht voor die baby, die er nog niet eens is….Tot nu toe stond hij toch in het middelpunt van de belangstelling???
Daarom is het helemaal geen gek idee om bij de babyshower voor baby 2 , toekomstige broer of zus ook flink wat aandacht te geven. Dat vinden de toekomstige broers en zussen echt geen enkel probleem.
Wie staat er nu niet graag in het middelpunt van de belangstelling?
Is het geven van een babyshower met broer of zus lastig? Wel nee!

Met deze tips wordt een babyshower met broer of zus een makkie:

  • vraag je oudste om de tekening te maken voor de uitnodiging van de babyshower. En vergeet niet er eentje ingelijst ergens op te hangen.
  • Versier een stoel voor de bijna-grote broer/zus en zet die naast de stoel van mamma
  • Maak een speciaal t-shirt waar je op zet : ik ben bijna-grote broer ( zus)
  • Maak een aparte cup-cake met daarop Leve de grote zus ! ( broer)
  • Vraag je gasten de grote broer/zus te betrekken in de cadeautjes: bijvoorbeeld boeken die hij/zij straks kan voorlezen. Of spelletjes die ze samen kunnen spelen. Voor de mama van nr 2 is de Mommy Measure trouwens een superleuk cadeau
  • Zorg dat er tenminste een spelletje is waar in je kind kan meespelen. Bv pakje doorgeven . ( pak een doos snoepjes in , in meerdere lagen papier en zet de muziek aan. Gast 1 begint met uitpakken, als de muziek stopt moet het pakje worden doorgegeven)
  • Is je kind al wat ouder? Geef hem een weggooicamera en laat hem/haar de fotograaf zijn ( echt dit is de supertip voor een babyshower met broer of zus
  • is je kind jonger dan 5 ? Hou er dan rekening mee dat hij/zij nog geen hele middag volhoudt! ( huur desnoods een babysitter in , om te zorgen dat je hummel in zijn bedje beland…)

 Heel veel plezier!

Lees ook: Babyshower? Stuur een uitnodiging!

babyshower

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *