Ineke Kraijo: Femke

femke

Even voorstellen: Femke

Hallo ik ben Femke en ik ben al twee.
Mijn mama zit vaak achter de ‘kompoeter” en dan drukt ze op de letterknopjes. Ik wil dat ook, maar dat mag nooit. Ik moet op mijn eigen computer, een Nijntje laptop, spelen. Maar dat is niet echt.
Gisteren vertelde mama dat ik verhaaltjes mocht gaan schrijven voor Baby en Kind. Dat vind ik heel leuk, want nu mag ik ook op de letterknopjes drukken, de echte.

Hier komt mijn eerste verhaaltje.

Ik heb veel kleertjes: mooie kleertjes, waar Dora opstaat en ook niet mooie kleertjes, zonder Dora. Mijn mama kleedt me iedere morgen aan, maar vanmorgen was ze een beetje in de war. Nadat mama mij mijn maillot aan had gedaan, kreeg ik geen broek en trui aan, zelfs geen jurk, maar een clownspak. En mama maakte wel zeven staartjes in mijn haar. Ik dacht dat mama niet meer kon tellen, maar ze legde uit dat het vandaag verkleedfeest is en dat ik daarom als clowntje naar de gym mocht. Ik kreeg zelfs een rode neus. Dat deed mama met een potloodje. Gek hè, mama zegt altijd dat ik alleen maar op papier mag kleuren en nu deed zij het op mijn neus.

lees verder: Femkes verhaaltje 1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *