Mila en de tent, een boek van Mo daughters

mila en de tent

Myrthe leest Mila en de tent voor

Op een fijne zondagmiddag begin ik voor te lezen. Een nieuw boekje wacht op de nieuwsgierige oortjes van mijn dochter.

Mila en de tent begint: Aan alle kinderen op de wereld en meisjes in het bijzonder.Laat je niet wijsmaken dat je iets niet kunt of mag, puur omdat je een meisje of jongen bent.

Mijn aandacht is getrokken. De aandacht van mijn dochter ook Ze slaat de bladzijde snel verder  Het is een boekje waar een tent wordt gemaakt.

Je kent het. Dekens, kussens, stoelen, alles doet mee om te komen tot die mooie tent. En laat Mila er in het verhaal erg goed in zijn om de tent in te richten met wat zij allemaal wenst.De fantasie is geprikkeld. Het enthousiasme is geprikkeld. Mijn dochter, ze heeft haar ideeën gevormd. Haar tent wordt gemaakt. Net als in Mila en de tent.

Mila en de tent

Het verhaal is nog niet uit Maar laat ik het voor wat het is.Het boekje leg ik open neer zodat ze mogelijk nog getrokken wordt naar het verhaal. Ik aanschouw. Haar tent. Haar veilige plek.De knuffels die erbij moeten. Drinken staat klaar. Een zaklamp wordt ui te kast gehaald en ligt nu ook klaar. En dan kruipt ze nog even op schoot zitten om verder te lezen.

 De laatste bladzijden van Mil en de tent worden spannend. Er komt in de nacht een diertje op bezoek. De aandacht is er weer bij. Snel lezen we verder. Wanneer het boekje uit is, mag ik haar beloven dat we ook gaan slapen in een tent. In de tuin. 

Een mooie zomeractiviteit is geboren!

Mo’s daughters: een merk met een missie!

“Met onze verhalen laat je kinderen een wereld zien zonder hokjes, waarin ondernemende, stoere meisjes de hoofdrol spelen. Nieuwsgierig, onbevangen en eigenzinnig ontdekken zij de wereld om hen heen”

lees ook eens : zoonlief zet de tent op meer lezen van Mo’s daughters: lees Super Suus redt de dieren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *