Een nieuwe Elvie!

Elvie Stride

Er is een nieuwe handsfree en elektrische borstkolf gelanceerd, door het gezondheids- en wellnessmerk Elvie. Misschien beter bekend als de maker van de bekroonde Elvie Pump!

De Elvie Stride

Elvie dubbel


De Elvie Stride is een sterk maar, ultra-stil, lichtgewicht kolfapparaat dat past onder de kleding. Het zit comfortabel en gemakkelijk in de bh zodat je je gemakkelijk kan bewegen. Hoe prettig is dat! Geen nare beperkende oplaad-draden, zo kunnen moeders heerlijk makkelijk kolven. Natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de kolf-prestaties.  De Elvie Stride enkel kost € 199, de dubbel uitvoering: € 349)

De Elvie Stride geeft ziekenhuissterkte (tot -300 mmHg (enkel) of -270 mmHg (dubbel)) en als kolvende moeder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 10 intensiteit-instellingen. Je kunt in zowel de stimulatie- als de expressie modus kiezen, zodat je meer controle hebt over je borstkolf ervaring.

Bovendien kan je  je Elvie Stride ook verbinden met de (gratis) Elvie app. Daarmee kan je de kolf op afstand bedienen. Je kan er voorkeursinstellingen in opslaan en de kolfgeschiedenis bijhouden.

Met een gewicht van minder dan 150 gram per cup verzamelt de Elvie Stride melk in de bh. En zo heb je als kolvende moeder  geen last van die bungelende flesjes of draden. Die je toch altijd een beetje het gevoel geven dat je Klara2 bent en waardoor je handen lichaam lekker vrij zijn om te bewegen. Elvie Stride voelt heerlijk licht en compact aan.

Elvie enkel

Tania Boler medeoprichtster Elvie

CEO en mede-oprichter van Elvie, Tania Boler vertelt“Elvie Stride is de nieuwste toevoeging aan het borstvoedings-assortiment van Elvie, dat blijft innoveren op het gebied van borstkolf producten.” 

“Ons doel is om vrouwen in staat te stellen alles te bereiken waartoe hun lichaam in staat is. En een ecosysteem te ontwikkelen van hoogtechnologische producten. Die helemaal voldoen aan de eisen die het vrouwenlichaam stelt. Er is nog steeds een groot stigma rondom borstvoeding. En aan borstvoeding geven en afkolven is nog steeds een uitdaging, Elvie Stride geeft meer vrouwen de kans om op hun gemak en op hun eigen voorwaarden te kolven.” 

Elvie Stride is verkrijgbaar bij Elvie.com en Bol.nl vanaf 15 september 2022. 

Over Elvie

Elvie is een Brits merk, opgericht in 2013, Ze ontwikkelt slimmere technologie voor vrouwen.
Nadat ze zich realiseerde dat er een gebrek aan ondersteuning voor nieuwe moeders is, bracht CEO Tania Boler een team van wereldklasse ingenieurs, ontwerpers en zakelijke geesten  bij elkaar om de onaantrekkelijke en verouderde medische apparaten in de gezondheid van vrouwen te herontwerpen wel zo dat ze thuis ook gebruikt kunnen worden

Elvie heeft nu 5 producten op de markt.
1 de Elvie Trainer, is een bekroonde Kegel trainer en app.

2 de Elvie Pump, is de ultrastille, draagbare borstkolf die in de beha past zodat moeders handsfree kunnen kolven. 

 3 Elvie Curve een draagbare, siliconen borstkolf die gebruik maakt van natuurlijke zuigkracht om comfort te bieden
4 Elvie Catch is een set van twee veilige melkopvang bekers om lekken op te vangen en extra melk op te vangen.
5
Elvie Stride, een handsfree elektrische kolf van ziekenhuiskwaliteit waarmee moeders op hun gemak kunnen afkolven zonder dat dit ten koste gaat van de afkolf prestaties

Lees ook eens: Zwanger en Halloween

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *