Wil jij een miljoen winnen?

miljoen

Een miljoen winnen, wil jij dat? En dan?

Ik kan de tv niet aanzetten of ik krijg te horen dat ik on-mid-de-lijk een postcode lot moet aanschaffen. Ja, ja, er gaan miljoenen vallen! ! En je zou dom zijn als je niet probeerde op zijn minst een daarvan op te vangen….

Geld is fijn en voldoende geld is nog fijner, je zal mij niet horen zeggen dat geld niet belangrijk is.
Maar heb ik miljoenen nodig ? Uhmmm, nou …..om eerlijk te zijn….nee. nee dat heb ik niet.
Geloof me of niet, maar ik heb lang moeten nadenken wat ik met dat miljoen zou moeten…
Oké, de auto begint oud te worden, maar we hebben we altijd voor kunnen zorgen dat we een auto hebben. We wonen prima waar we wonen en voor een elektrische fiets ben ik nog te jong.

Natuurlijk zou ik het verschrikkelijk leuk vinden als er eens een aardig bedrag mijn kant op viel. Dan nam ik de kinders mee op een hele mooie reis. Ik weet niet waar heen. Alleen al de voorpret van zo-iets met elkaar bedenken! Maar droom ik daarvan: nee. Met een lang week-end ergens in Duitsland zijn mijn kinders namelijk ook al heel blij…

En stel je nou toch eens voor dat je meerdere miljoenen wint…dan moet je een adviseur aannemen. En hoe weet je dat je een betrouwbare adviseur is? Je hebt nog nooit met zo’n bijltje gehakt!
Het schijnt dat je – als je miljoenen wint – er op kan rekenen dat lang vergeten vrienden van de basisschool, oud-oud-oud tantes en achter-achter neven op je stoep staan. Die je nooit vergeten zijn en of je ze even uit de brand kan helpen…

Nee, ik wil geen miljoen winnen. Wel een leuk klein bedrag ( in vergelijking met een miljoen dan he, ik praat niet over een tientje) om een keertje eens iets geks mee te doen…..

Vertel: wat wil jij winnen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *