Jonge kinderen bij de bruiloft betrekken: dat doe je zo!

bruiloft

Hebben jullie nog jonge kinderen en gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om jullie kinderen bij de bruiloft te betrekken. Er zijn namelijk meerdere manieren voor om dit te kunnen doen. Als jullie momenteel druk bezig zijn met het plannen van de bruiloft, is het dus goed om hier ook rekening mee te houden. Hoe jullie de jonge kinderen bij de bruiloft kunnen betrekken? Wij geven wat handige tips!

Zorg voor voldoende vermaak

Waar je tijdens het plannen van de bruiloft al rekening mee kunt houden, is dat jonge kinderen natuurlijk vermaak nodig hebben. Voldoende entertainment op jullie bruiloft is dus van belang. Jonge kinderen kunnen veel aandacht vragen en als zij vermaakt worden is dit vaak minder het geval. Je kunt hier rekening mee houden bij bijvoorbeeld het kiezen van een trouwlocatie. Om jouw kinderen vermaak te bieden, zou je kunnen kijken naar kindvriendelijke trouwlocaties. Is e bijvoorbeeld een speelhoek aanwezig of zijn er voldoende mogelijkheden voor de kids om zich ergens anders mee te vermaken? Zijn jullie nog zoekende naar een toffe trouwlocatie? Dan kun je zeker eens nadenken over kijken bij Weddingspaces. Hier zijn namelijk talloze trouwlocaties te vinden: voor ieder wat wils. Als jullie een paar potentiële trouwlocaties hebben gevonden, kunnen jullie het uiteraard aan jullie kinderen laten zien. Zo kunnen zij ook hun mening geven en wordt het misschien nog makkelijker om een definitieve keuze te maken. 

Om ervoor te zorgen dat jullie kinderen zich kunnen vermaken, kan het aan te raden zijn om bijvoorbeeld na te denken over een goochelaar, springkussen, speelgoed en tekeningen. Zeker als jullie van plan zijn nog meer kinderen toe te laten op de bruiloft, is het verstandig om genoeg vermaak te bieden.

Bruidskleding

Als bruidspaar zien jullie er natuurlijk prachtig uit op de grote dag. Echter is er tegenwoordig ook veel mogelijk als we kijken naar bruidskleding voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi jurkje voor een meisje en een net pakje voor een jongen. Niet alleen is dit enorm cute, ook passen zij op deze manier helemaal bij de stijl van de bruiloft .

Geef jullie kinderen een taak op de bruiloft

Het is mogelijk om jullie jonge kinderen bij de trouwceremonie te betrekken. Als ze hier oud genoeg voor zijn zou je hen kunnen vragen of zij de ringen willen brengen. Ook het strooien van rozenblaadjes, het dragen van de sleep of het maken van foto’s kan leuk zijn voor jullie kinderen om te doen. Op deze manier krijgen zij een belangrijke taak en dragen zij bij aan jullie grote dag!

Foto’s 

Hoe jullie de kinderen uiteraard ook bij de bruiloft kunnen betrekken, is door middel van de foto’s. Als jullie kinderen aanwezig zijn op de bruiloft, is het namelijk prachtig om met het gezin mooie trouwfoto’s te maken. Deze foto’s zullen je altijd bijblijven en je kunt hier jaren later ook nog met een mooi gevoel op terugkijken. 

Kortom, het is dus zeker mogelijk om jullie kinderen bij de bruiloft te betrekken. Dit kan zelfs enorm leuk zijn en echt een toegevoegde waarde hebben. Zitten jullie momenteel nog in het proces van het plannen van de bruiloft en zoeken jullie nog een geschikte trouwlocatie? Het bekijken van deze trouwlocaties in Zwolle kan dan zeker een aanrader zijn.

lees ook eens: kinderfeestje ?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *