Natasja van Spruitjesenzo

natasja van spruitjesenzo

Spruitjesenzo

Maak kennis met Natasja van Spruitjesenzo

Mijn naam is Natasja Wildeman, ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Van beroep ben ik gewichtsconsulent. Met als specialisatie Kind en voeding.
Ik heb een eigen praktijk in Zwolle en daar begeleid ik volwassenen en kinderen met overgewicht.
Voor al die kinderen en jongeren met overgewicht schreef ik een speciaal programma dat onder de naam Spruitjes en zo! Inmiddels is dit op diverse plaatsen in Nederland te volgen .

Kinderen worden door ons op een leuke en creatieve manier naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht geholpen. Verder schrijf ik op diverse websites artikelen over alles dat met voeding te maken heeft.

Stukjes van mij

Ook op deze website kun je regelmatig stukjes van mij tegenkomen. Ik hoop dat jullie ze met evenveel plezier zullen lezen als dat ik ze heb geschreven.

Natasje Wilderman. www.spruitjesenzo

De methode van Spruitjesenzo

Bij Spruitjesenzo wordt eigenlijk niet gelijnd, niet -ge-dieet. Dat is met jonge kinderen helemaal niet verstandig. Wat is dan wel verstandig? Dat een kind ( en een moeder ) begrijpen hoe ze hun eetpatroon of eigenlijk, hun leefpatroon kunnen doorbreken. Overgewicht bij kinderen tegengaan is enorm belangrijk. Dikke kinderen lopen grote kans als volwassene obese te worden. Dat wil geen moeder voor haar kind. Dus alle hulp en ondersteuning daarbij is welkom.

Omdat patronen doorbreken makkelijker gezegd dan gedaan is, ontwierp Natasja de methode : Spruitjes en zo. Deze methode kan je op 20 verschillende plekken in Nederland volgen. je hoeft er gelukkig niet voor naar Zwolle. De artikelen die Natasja voor BabyenKind heeft geschreven, zijn practisch en begripsvol. Aan alles kan je merken dat ze En ze zijn deskundig. En moeder is! Een gouden combinatie.
Ze zwaait niet met een belerend vingertje, maar geeft handige alternatieven voor te veel en te vaak snoepen en ongezond eten.

Wij zijn reuze blij met Natasja op onze website

Lees ook: eten voor twee

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *