linda maakt kaartjes

eigen bedrijf

linda maakt kaartjes

BABYenKIND  KINDenEENEIGENBEDRIJF

Voor ik dit nieuwe blog start, even in het kort: Ik ben Linda, moeder van twee kids (Jasper en Iris van 7 en 5 jaar) en bijna!! getrouwd met mijn Leon. Een redelijk gemiddeld gezin dus met 2 kindertjes.

Bij de geboorte van Jasper ben ik, na mijn zwangerschapsverlof gewoon weer aan het werk gegaan. Dat past bij mij! Door mijn werk hou ik een stuk van mijzelf om thuis weer 100% mama te zijn.

Meer tijd voor het moederschap

Het kriebelde al jaren hoor, wel blijven werken maar zelfstandig willen zijn. Na de geboorte van Iris heb ik daar echt werk van gemaakt. Ik was het -meer dan…- spuugzat om per werkdag 2 uur in de auto te zitten en de kinderen 3 dagen per week als laatste op te halen op het kinderdagverblijf.

Na een intensieve voorbereiding ben ik in 2009 gestart met www.bloom09.nl. Een online bedrijf voor geboortekaartjes. Ik ben wel een waaghals, laat het vertrouwde makkelijk los omergens helemaal in te duiken. Eeeh..maar dan wel met de zekerheid van iemand (=Leon) naast mij met een vaste baan, dat dan weer wel :-).

Een bedrijf online, een website in geboortekaartjes! Op grafisch gebied was ik niet vreemd, ik wist hoe een baby er uit zag, kon me wel spiegelen aan ´net-geboren ouders´ en wist de weg naar de KvK. Dusss… ik ging vanuit huis werken.

Mijn voorgestelde beeld en doel was veel tijd met de kinderen die twee keer per week naar het Kdv gingen (maar weer lekker vroeg thuis kwamen) en veel flexibele ´eigen’ tijd om te werken. Oké een heerlijk ideaalbeeld, dat geef ik toe.

Door hard te werken –en dat is best makkelijk als je er zoveel plezier in hebt-, groeide het bedrijf gestaag, de kinderen ook, de wasmand deed ´gezellig’mee!!

Nog een concept

Een half jaar later heb ik mijn bedrijf uitgebreid met een andernonline concept: www.allenieuwegeboortekaartjes.nl . Een verzamelwebsite met nieuwe geboortekaartjes met veel beeldmateriaal. Hierdoor werd het internet écht mijn werkwereld. Veel opgebouwde contacten, bijzondere leermomenten en een super leuk netwerk in de wereld van de geboortekaartjes en grafische ontwerpers.

Nu 3,5 jaar later heb mijn plek gevonden, hier wil ik nooit meerweg. Nou ja online dan.. mijn kantoor is de laatste 3 jaar wel 3 x verhuisd! In huis weliswaar, elke keer een verdieping lager. Nu is er een echt kantoor, toch wel erg fijn om een hele eigen plek te hebben (die buiten ´diensttijden’overigens ook wordt gebruikt voor hele grote tekeningen en waar spannende tenten aan worden gebouwd.)

Ik vind het super om te gaan bloggen om te proberen je vanuit mijn wereld wat meer te vertellen over mijn gezin, mijn bedrijf en product in de breedste zin van het woord. Van historie tot aan de nieuwste trends, van babynamen tot papiersoorten, van printen naar drukken en andere technieken en natuurlijk andere does en don’ts. Alles vanuit mijn wereld, mijn perspectief en met mijn eigen belevenissen en ervaringen. Tot snel!

lees ook : uitpuffen na de negenmaanden beurs

eigen bedrijf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *