Veilig op pad met Recaro autostoeltje

Recaro autostoeltje

Als jonge ouder wil je zo goed en veilig mogelijk met je kleintje op stap gaan. Tijdens het wandelen zorg je voor een veilige en comfortabele kinderwagen of buggy en als je met de auto op pad gaat, vervoer je je kind uiteraard in een zo veilig mogelijk autostoeltje. Het Recaro autostoeltje voorziet in deze veiligheid en is bovendien zeer comfortabel. De autostoeltjes hebben een ergonomische zitting waardoor deze zeer geschikt is voor langere autoritten. 

Veiligheid staat voorop

Met 100 jaar ervaring kan Recaro een expert worden genoemd op het gebied van veiligheid van autostoeltjes. Het Recaro autostoeltje is geschikt voor kinderen in alle verschillende leeftijdscategorieën. Door de verschillende maten stoeltjes kan je kind al vanaf de geboorte veilig vervoerd worden. Met de Isofix-bevestiging zit de autostoel vast aan het frame van de auto. Isofix is het standaardsysteem waarmee de meeste autostoeltje vastgemaakt worden in de nieuwere auto’s. Het systeem heeft 2 bevestigingspunten en die kun je makkelijk vastklikken. Alle stoelen zijn uitgebreid getest en gekeurd om jouw kindje op de meest veilige manier te vervoeren. De autostoeltjes zijn voorzien van de wettelijke keurmerken waardoor je met een gerust hart op pad kunt voor korte of langere autoritten. 

Unieke designs

Autostoeltjes saai? Niet als je kijkt naar het Recaro autostoeltje. De autostoelen hebben een ergonomisch en uniek design waardoor iedereen de ideale autostoel kan uitzoeken. De strakke vormgeving en het gebruik van diverse materialen zorgen voor het fijne zitcomfort en de autostoel past perfect in iedere auto. Of je nu op zoek bent naar een klassieke autostoel of juist een autostoel met een modern ontwerp, Recaro heeft de diverse designs in het assortiment.  

Optimale comfort


De Recaro autostoeltjes zijn voorzien van een ergonomische zitting en hoge nek- en rugsteunen. Deze hoofdsteunen zijn doorgaans in hoogte verstelbaar waardoor een veilige slaappositie door het kind kan worden aangenomen. Het hoofd van het kind kan niet naar voren of opzij vallen en blijft op deze manier binnen het bereik van de ondersteunende hoofdsteun. Op deze manier kunnen langere autoritten gemaakt worden terwijl je kind comfortabel en veilig kan slapen. Door het gebruik van ademende stoffering blijft het autostoeltje ook bij hogere temperaturen comfortabel zitten. Het Recaro autostoeltje is voorzien van wasbare bekleding waardoor je de vlekken er eenvoudig uitkrijgt. 

Het Recaro autostoeltje is een perfecte autostoel waarbij de veiligheid van je kindje en het comfort en gebruiksgemak voorop staan. Het autostoeltje is al geschikt vanaf de geboorte en door de eenvoudige bediening en meegroeisystemen kan je kind hier jaren plezier aan beleven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *