Stoere babykleding: een baby met een tattoo?

stoere babykleding

 Hoe lief en schattig we onze baby’s ook vinden, we vinden ook dat een baby niet altijd schattig hoeft te zijn. En er ook niet altijd  snoetepoetig hoeft uit te zien. Stoere babykleding is heel erg leuk.
Maar je hebt stoer en stoer en je hebt overdreven.

Ik weet niet of jullie ze al gezien hebben, ik zag ze vandaag voor het eerst. Een rompertje met “getatoeëerde mouwen ”. Net of zoonlief van 6 maanden ook tattoos heeft, net als pappa.
Valt dit nog onder stoere babykleding? Wat mij betreft dus echt helemaal niet.

De tijd dat kinderen gekleed werden als mini-volwassenen in kleding waarin ze geen kant uit konden, ligt eeuwen achter ons. Dus waarom zouden we dan nu weer gaan doen alsof baby’s grote mensen zijn?
We hoeven niet, zoals onze grootmoeders dat deden, baby’s te hullen in zachte gebreide pastelpakjes. Ze mogen  gerust stoere babykleding aan, waarom niet? Maar wel BABY kleding en grote mensenkleding.

Ik ben ook nooit een voorstander van zo moeder-zo-dochter kleding geweest. Een moeder is geen vierjarig kind en een vierjarig kind is geen vrouw van ongeveer dertig jaar. Beiden leeftijden hebben hun charme en hun eigen kenmerken. Waarom zou je doen alsof het anders is?
Een van beiden loopt gegarandeerd voor gek…

vinden we dit stoere babykleding

stoere kinderkleding

Maar terug naar de stoere babykleding voor jongens: de rompertjes met tatoeages:
Dat ik het helemaal drie keer niks vind, komt natuurlijk ook omdat ik niet van tatoeages hou. Nooit gedaan ook. De huid, dat prachtige orgaan dat al je botten, spieren en organen keurig bij elkaar houdt en waardoor je nog kan ademen ook, is geen vel papier.
Het is niet gemaakt om op te schrijven. Doen alsof jouw baby’s mooie zachte babyvelletje lek geprikt is en met inkt doordrenkt: ik vind het niet stoer, ik vind het niet grappig. Het is stoere babykleding, die mij een stap te ver gaat.

lees ook eens : Hoe warm moet je je baby kleden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *