Vermiste baby van vermoorde ouders gevonden na 42 jaar

nieuws

Holly Marie Clouse, een meisje dat als baby vermist raakte nadat haar ouders waren vermoord, is in de VS opgespoord. Holly wist niets van haar prille jeugd maar is blij kennis te kunnen maken met haar biologische familie.

Tina en Dean Clouse verhuisden in 1980 van Florida naar Texas. In dat jaar verloor hun familie het contact: niemand wist waar Tina en Dean en hun dochter, gebleven waren.

Doordat het contact verloren was geraakt, kwam ook niemand op het idee eens naar de twee onbekende lichamen te kijken, die vermoord werden aangetroffen in januari 1981. De man was doodgeslagen, de vrouw gewurgd.

 Dank zij Dna-onderzoek

Vorig jaar lukte het om de twee lichamen alsnog te identificeren, door gebruik te maken van de openbare genetische databank. Echter het was volkomen onduidelijk wat er van hun dochter geworden was.

De onderzoekers gaven niet op en hun zoektocht leidde nar Oklahoma. Waar ze inderdaad Holly vonden.

Holly werd – blijkt nu – na de moord op haar ouders voor adoptie in een kerk in Arizona afgegeven. Het is een bizar verhaal: twee in het wit geklede vrouwen die zeiden dat ze bij een nomadische religieuze groep hoorden.

Een echtpaar uit Oklahoma adopteerde haar ( dit echtpaar heeft duidelijk niks met het misdrijf te maken) En Holly groeide gewoon normaal op.

Kort nadat ze wist waar ze vandaan kwam, had Holly een video gesprek met haar biologische familie. Ze sprak daar met haar oma en broers en zussen van haar ouders en ze gaf aan hen graag binnenkort in het echt te willen ontmoeten.

Holly en haar biologische familie

Natuurlijk is vooral Holly’s oma dolgelukkig, kleindochter terug gevonden en dat gebeurde ook nog eens op de verjaardag van Holly’s biologische vader

 “Dit is een verjaardagscadeau uit de hemel. Ik heb veertig jaar gebeden om antwoorden en de Heer heeft nu iets onthuld.”

 De politie is met deze zaak nog niet klaar: want de vragen: Wie zijn de vrouwen in het wit en wie heeft het echtpaar Clouse vermoord, zijn nog niet beantwoord

Bron NOS

Lees ook KINDEREN UIT GROEP 7 NAAR SCHOOL MET E-SIGARET, BASISSCHOOL GRIJPT IN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *