Deze bekende Nederlanders kregen in mei 2022 een baby

nieuws

In mei leggen alle vogeltjes een ei, dat wisten we al, maar weten jullie al welke Bekende Nederlanders een baby op de wereld zetten in mei? En wie er in deze maand zwanger zijn? Nou hou je vast: daar gaan we!

Bibi Breijman en rapper Bizzey kregen er een kindje bij, maar ze zijn bij lange na niet, de enigen

Wafae Kefi, beter bekent onder haar artiestennaam DJ Wef, een dochtertje gekregen. De vader is haar vriend en MMA-vechter Mohamed Amine. Het meisje kreeg de mooie naam Sofi Luna.  Amine kwam wel op een heel grappige manier te weten dat er een baby opkomst was. Een wijkagent deed net alsof hij een boete wilde uitschrijven, vanwege een ‘missend kinderzitje’. Amine begreep er helemaal niks van, Tot hij zich realiseerde: mijn vriendin is zwanger, er rijdt een baby – natuurlijk in de buik – mee!

Mediapersoonlijkheid Bibi Breijman en zanger Willem Bijkerk, die wij allemaal kennen onder zijn artiestennaamWaylon, kregen een zoontje. Chester heet het kind en Bibi is overduidelijk een trotse moeder

Leendert Roelandschap, voor ons gewoon Bizzey is op ‘Cloud 9‘ zo blij is hij met  de  geboorte van zijn tweede kind, dat hij kreeg met zijn vrouw Renee Hemmes Roelandschap. Hun zoon, die  November heet, is nu een grote broer geworden. Zijn zusje heet Four-Juno.

Artiest Shary-An Nivillac is in verwachting met haar vriendin Nena Kreber. Ze hebben al een kind en kunnen niet wachten tot ze met zijn viertjes zullen zijn Het jonge gezin is overspoeld met liefde door het idee dat ze strakjes met zijn vieren zullen zijn.

 De bekende presentatrice Vivienne van den Assem is zwanger van haar tweede kind, samen met Arne van Terphove (schrijver en journalist) Ze hebben samen al een kind: Guus.

En deze bekende Nederlanders model Romee Strijd en de  presentator Laurens van Leeuwen verwachten hun tweede kind, het lijkt ze geweldig om straks met zijn vieren te zijn

Lees het hele artikel in het AD

Lees ook Ministerie wijst 17 aanvragen nieuwe scholen af

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *