Boekenweek bloghop !

boekenweek bloghop

Hoera ! je bent beland in de boekenweek bloghop! En je maakt 18 keer kans om een boek te winnen.
Die kans wil jij niet laten liggen.

Korte uitleg

Al je dit nog nooit gedaan hebt, vraag je je misschien af, wat een bloghop is. Nou ja, net zo iets als eiland hoppen, maar in plaats van een boot, vaar je over met een link.
Misschien ben je hier toevallig beland, maar het kan ook zijn dat je hier bent via de link van Nadia van Happinessfromme een heel leuk family en lifestyle blog. Nadia is moeder van een zoontje van drie.

Welk boek kan je bij mij winnen?

Een boek voor jezelf! Een boek wat ik afgelopen jaar met enorm veel plezier en bewondering in een adem heb uitgelezen. Een boek over liefde en veerkracht. Het zoutpad van Raynor Winn.
Ik steel even leentjebuur bij uitgeverij Balans.

Het zoutpad door Raynor Winn

Raynor Winn en haar man Moth zijn al meer dan dertig jaar samen. Hun oude boerderij in Wales hebben ze in de loop der tijd steen voor steen opgeknapt en omgebouwd tot een goedlopende B&B. Dan raken ze binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en ze krijgen te horen dat Moth een ernstige ziekte heeft. Ze hebben niets meer over en nog maar weinig tijd. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Coastal Path lopen, weg van alles en iedereen. Het is een tocht van duizend kilometer.

de boekenweek bloghop wat en hoe?

De boekenweek bloghop loopt van 7 maart om 9.00 uur en sluit om 15 maart om 24.00 uur

Ben jij de winnaar, dan mag je kiezen of  het boek in het Nederlands of het Engels wil ontvangen, als e-book of als papierenboek.

Wat moet je doen om dit boek te winnen?

 1. Vertel onder dit blog wat het laatste prachtige boek is, dat jij hebt gelezen.
 2. Zoek 2 blogs die je leuk vindt en laat daar een comment achter.

Let op: je wordt gevraagd je email adres achter te laten, dat kun je gerust doen: lees het privacy statement er rustig op na. En ik verzeker je, ik ben niet een zusje van Marc Zuckermann: ik hou me aan mijn woord…

ga verder met de boekenweek blophop…..

En dan, ga ik je nu op pad sturen naar het volgende boekenweekblog!
Mag ik je voorstellen aan: Janske van den Broek, haar blog heet: Janske.nl en heeft als ondertitel: “alles waar je blij van wordt!” Nou dat is zeker waar!

Voor je de oversteek waagt, vraag ik je nog even je denkbeeldige hoed af te nemen voor Esmee  Branbergen en Amanda Gout , zij hebben de organisatie van deze bloghop op zich genomen en dat is een boel werk!
Hop-se en heel veel plezier!

14 antwoorden
 1. Linda Smeets zegt:

  Wat lijkt mij dat een leuk boek!
  De laatste twee boeken die ik heb gelezen zijn Christiane F. en ‘Mijn tweede leven’ ook van Christiane F. Erg heftige en aangrijpende boeken.

  Beantwoorden
 2. Iris Bakker zegt:

  Dat lijkt me een leuk boek zeg. Ik ben momenteel bezig met de laatste 50 bladzijdes van Maan van Lucinda Riley, wat een heerlijke boeken!

  Beantwoorden
 3. Nelly zegt:

  Ik ben benieuwd naar deze tocht van duizend kilometer… Mijn laatst gelezen prachtige boek was “Wees Onzichtbaar”van Murat Isik.

  Beantwoorden
 4. Liesbeth zegt:

  Op dit moment ben ik bezig in het boek Parel van de Zeven Zussen serie van Lucinda Riley. Echt superdikke boeken die je het liefst in 1 keer achter elkaar uit wilt lezen 🙂

  Beantwoorden
 5. Marian Zw zegt:

  Wat een mooi boek lijkt me dit. Ik doe graag mee voor de papieren NL versie. Het laatste boek wat ik heb gelezen is Woorden schieten te kort van Nicci Gerard. Een indrukwekkend boek over dementie.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *