Kledingtips voor korte broeken

korte broek

Desiree van Second Impression

Kledingtips voor een korte broek. Zie er ook in de zomer prachtig uit

De zomer is mijn favoriete jaargetijde, ook die van u? Heerlijk als de temperatuur weer geschikt is voor blote benen.Het is best jammer dat met het stijgen van de temperatuur de verzorging van de kleding omgekeerd evenredig daalt bij veel mensen .
Wilt u in de zomer goed voor de dag komen en wilt u weten welke korte broek bij u past? Dan deel ik graag een paar leuke kledingtips met u.

Brede heupen of klein van stuk ?korte broek

Heeft u brede heupen of bent u klein van stuk? Draag dan liever geen driekwartbroek (zoals driekwartbroek van Bon Prix). Een driekwartbroek doet uw heupen breder lijken en uw benen korter. Beter is om voor een bermuda model te kiezen op de knie, of een Capri model (zie Capri van C&A) die net onder de knie eindigt.

Recht figuur en smalle heupen. korte broek
Heeft u een recht figuur en smalle heupen? Dan is een korte short , de korte broek die mooi is voor u (zie short Vanilia). U krijgt daar meer rondingen van.

Voller figuur.
Heeft u een voller figuur. Pas dan op met te wijde bermuda’s (zie bermuda sOliver) of driekwartbroeken. Beter is om voor een capri broek te kiezen, die net onder de knie eindigt of een legging die net over de knie eindigt (bv legging van Oily).

Geniet van de zomer korte broek!

Wilt u nog meer kledingadvies? Een kleur en stijladvies is een zinvolle én leuke investering in uzelf. Ook gezellig om te ondernemen met uw vriendinnen, zussen of buurvrouwen.

 korte broek korte broek

lees ook: tips bij het kopen van vintage-kleding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *