Spice it up!

spice it up

Luckie’l: Spice it up!

Kijk, er komt een moment dat we als aanstaande moeders de machtige Moeder Natuur natuurlijk best een handje kunnen gaan helpen. Of op zijn minst verleidelijk kunnen gaan uitdagen tot stimulerende hoogtepunten. We kunnen de ‘boel van binnen’ eens fijntjes gaan aanzwengelen. En de vrije natuur met onze liefste glimlach verzoeken daarin mee te doen.

Zo zouden we kunnen beginnen met een voorafje van aangenaam pikant eten van de afhaal Thai. Dat we zelf al wandelend, in ons beste stevige tempo, hebben opgehaald. Om  dat vervolgens aan onszelf te serveren op een bedje van heerlijke overrijpe ananasharten. Wat we niet opkrijgen van de ananas parkeren we spannend op ons naakte lichaam. Om op een later moment alsnog lustig te verorberen nadat we één, wat zeg ik, we doen gek, twee keer – het is per slot van rekening voor een goed doel – tot een orgasme zijn gekomen. Uiteraard onze hoogzwangere donkere tepels, fier priemend door de ronde opening van de ananasschijf niet te vergeten daarbij goed te stimuleren. Wat een feestje he dames! Waarna we onze dorst stillen met een groot glas bitter lemon.

weeënspektakel

En dan, dan hoeven we even niets meer, maar mogen we voldaan nagenieten van ons harde werken. Hoewel met een beetje geluk, of pech –het is maar net hoe je het bekijkt na dit hele ritueel -, breekt misschien het weeënspektakel los, en kunnen we opnieuw aan de bak.

Spice it up !

Je begrijpt, bovenstaande is maar een ideetje onder het mom van ‘plezier in je eentje’. Voor de goede orde, we hoeven deze ‘one million dollar’ queeste natuurlijk niet in ons eentje uit te voeren. We kunnen ook een hulplijn inschakelen. Die ene, met die prostaglandinen. Je weet wel, dat hormoon dat de baarmoedermond ‘rijpt’ en weeën kan opwekken. Geen idee waar ik het over heb? Maakt niet uit, wat ik eigenlijk bedoel te zeggen is: haal je vent erbij in bed. Om samen nog eens flink van bil te gaan. Eén voorwaarde: orgasme verplicht voor hem en haar! Spice it up!!

Het helpt !

Een vriendin van mij besloot tot deze laatste optie, en verzocht haar man vriendelijk doch dringend tot seks incluis orgasme. Ze was helemaal toe aan bevallen. Hij daarentegen had toch wat moeite met haar verzoek, zo vertelde ze me, met name vanwege de aanblik van haar enorme buik. Nee, hij kwam hier niet mee weg. Ze sommeerde hem fijntjes achter haar te komen liggen in de welbekende ‘lepeltje-lepeltje’ houding, ‘omdat’, zo zei ze me; ‘van achteren zie je niet dat ik zwanger ben’. Ik begreep uit alles uit haar hele verhaal dat de beste man niet onder haar wensen uit zou kunnen komen. En dat hem dus niets anders restte om zijn vrouw een nobele dienst te bewijzen en ‘zijn ding te doen’. Om een lang verhaal kort te maken; vijf uur later waren de weeën een feit, en nog weer wat uren later, was daar hun prachtige, gezonde zoon.

Missie vervuld, en beide intens gelukkig, zij het dat bij hem in eerste instantie ongeloof speelde over dat zijn laatste bedprestatie dit alles teweeg heeft weten te brengen. Gevolgd door een enorme narcistische trots op zijn mannelijkheid. Gelukkig landde hij kort daarna blij op de roze babywolk, precies naast zijn vrouw.

En zo kan het vergaan, mooie verhalen die verleiden en uitdagen om zelf ook tot actie over te gaan. Of toch niet, en gewoon nog even wachten op het tempo van de natuur in de heerlijke vrije dagen van het verlof. Waarin ik mezelf iedere ochtend trakteer op lekker lang uitslapen ’s Middags fietstochtjes in de zon, afspraken met vriendinnen en dutjes doen wanneer ik wil. De muziek op volume wat lekker meezingt, en genieten van de levendigheid in mijn buik. Ja, het is goed zo, mijn beurt komt nog wel!

Lees meer van lucky’l : er is een moeder geboren

spice it up

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *