Helemaal verliefd

verliefd

“Prachtige buiken” helemaal verliefd tot ver en ver over haar oren…

Het is een tijdlang stil geweest rondom Prachtige Buiken…..
Ik had het namelijk veel te druk. Mijn leven is 9 weken geleden namelijk ingrijpend veranderd. Geen dag is meer hetzelfde. Ik loop te dromen, slaap slecht en denk alleen nog maar aan hem….

Ik zit op een blauwe wolk en ben verliefd tot over mijn oren. Hij is zo knap en lief en als ik in zijn grote ogen kijk, dan smelt ik ter plekke. Geen tijd dus en ook geen zin om achter de computer te kruipen om te schrijven. Nee dit nieuwe wezentje, mijn lieve zoon Jamie heeft mij helemaal in beslag genomen!!! Niets is belangrijker dan dit bijzondere mensje. Hoe heb ik ooit zonder hem gekund? ik begrijp het zelf niet

Ik geniet van mijn verliefd zijn

En ik geniet er lekker van. Ik laat de boel de boel en staar uren  verliefd naar dit mooie mannetje. Uit ervaring weet ik hoe snel ze groot zijn. Dat hij in een mum van tijd alweer door de keuken kruipt. Dat hij straks aan tafel het hoogste woord heeft en dat hij straks liever naar Dora kijkt dan lekker met mama knuffelt.
En dus knuffel ik nu en snuif ik hem op, ruik ik aan zijn pas gewassen haartjes en geniet intens.

Wie weet  kom ik straks wel weer langzaam terug op aarde. En ga ik weer maandelijks schrijven en ga ik weer vol enthousiasme nieuwe Prachtige Buiken maken. Ik heb er ook weer veel zin in om andere mooie buiken te bewonderen. Te zorgen voor mooie kunstwerken. Nieuwe Prachtige Buiken die zorgen voor een eeuwige herinnering aan je zwangerschap.
Het komt wel weer….maar nu ben ik vooral even lekker mama!

Tot snel.
Groetjes Rachèl
www.prachtigebuiken.nl

Lees ook: vadertje lief!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *