Disney namen voor je kindje

disney namen

Disney namen : helemaal geen gek idee!

Als je de perfecte naam zoekt voor jou kleine spruit , denk dan eens aan Disney films. Nu kijk je misschien een beetje vreemd, maar vergis je niet: er zijn in de Disney-films tal van schattige personages, die ook nog eens een heel goed karakter hebben. Zo goed dat ze de slechterik verslaan en de prins ( of de prinses )krijgen: wat wil je nog meer voor je kind.

We noemen 13 Disney figuren en beschrijven kort hun karakter.

Voor aanvullingen staan we natuurlijk open

1. Alice, uit Alice in Wonderland: Als je op zoek bent naar een kind met fantastisch goede manieren dan is Alice de naam voor jou kind. Behalve dat ze goed gemanierd is, is ze nieuwsgierig en heeft ze een heleboel gezond verstand.

disney film karakter namen

2. Ariel, uit de film Ariel natuurlijk. Ariel is natuurlijk een beetje een rebel: ze gaat tegen ieders wens in om haar prins te krijgen. Maar dat is natuurlijk wel een leuk karakter trekje…Overigens in deel 2 heeft Ariel een dochter : Melody, ook een heel lieve naam.

3. Sebastian, ook uit Ariel: de zich altijd zorgen makende krab die Ariel moet beschermen heet voluit: Horatio Thelonious Ignacious Crustaceous Sebastian. We zeggen: hou het bij Sebastian…

4. Aurora,zo heet de Doornroosje: een prachtige en waardige prinsessen naam, alhoewel ze de toets van spreek plat Amsterdams uit, niet kan doorstaan. Maar goed laten we hopen dat alle Aurora’s heel lekker kunnen door slapen

5. Belle, uit Belle en het beest. Belle betekent natuurlijk schoonheid, en deze schoonheid is ook nog eens dol op boeken en leren en lezen: als dit kind geen professor wordt!

6. Christopher, uit Winnie the Pooh: hij is niet alleen vrolijke en lief, hij heeft ook een zekere wijsheid in zich.

disney meisjesnamen

disney namen

7. Daisy, het vriendinnetje van Donald Duck. Een schatje! Ze mag dan een beetje een kletskous zijn, ze is ook heel elegant en vrolijk

8. Ella, uit de Film Cinderella of te wel Assepoester. Je kind Cinderella noemen, dat lijkt toch niets zo’n goed idee, maar Ella kan best. Want tenslotte is jouw kleine prinses , straks de mooiste van het bal!

9. Finn uit Cars 2: een meester spion : met stalen zenuwen en heel veel trucs, een echte stoere knul!,

10. Gideon, uit Pinokio: oke, Gideon is een beetje een boef…,maar wel een leuke.

en de laatste drie Disney namen….

11. Elsa, de ijsprinses uit Frozen, ze is mooi en …ze leert van haar fouten, wat kan je voor je kind meer willen

12. Jasmine uit Alladin: Ze is een echte vrijbuitster en gaat voor wat ze en staat voor wat ze voelt, komt dat je bekend voor?

13. Kiara uit de The Lion King: een dame die van avontuur houdt en die meer dan een beetje durft te rebelleren…

lees ook : een lentenaam voor je kind

bron: http://mumsgrapevine.com.au/2015/10/disney-inspired-baby-names/#sthash.knbbuNt8.dpuf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *