De babynamen trends voor 2013

babynamen trends

Babynamen trends

Weet je niet welke naam jij je baby moet geven? Heb je alle boeken en sites met babynamen al gehad? Sluiten familie en vrienden al weddenschappen af welke naam het gaat worden, maarweet jij het nog steeds niet?

Check dan de top 10 babynamen trends.

1.  In Amerika wordt alles met Sandy populair in de komende maanden, en wat in Amerika populair is, wordt het hier ook. Namen als Cassandra, Sander, Alessandra en zelfs namen als Dune en Storm, zouden wel eens de Amerikaanse top 10 kunnen halen dit jaar.

2 . Buitenlandse namen als Basil, Leopold, Leonora, Eoin, Lars of Maxime.

3. Ouderwetse namen, met een stoer image gaan het, dank zij Mad Men, helemaal maken. Denk aan namen als Hank, Hal, Ray, en Lou. Voor meiden zouden de namen Fay en Millie wel weer eens favoriet kunnen worden.

Een heel nieuwe trend :

4. Een hele nieuwe trend is om een tweede naam te geven, maar dan een die eigenlijk geen naam is. Bijvoorbeeld: Samanta Star Jansen, Emma Balerina Pietersen, of Bryan Beer de Boer. Erg leuk en beslist heel creatief,maar niet zonder gevaar: wat als Emma liever een cowboy was geweest?

5. Scandinavie is helemaal in. Babynamen als Kai, Liv, Axel, Astrid and Soren kom je komend jaar absoluut heel veel tegen.

6. Het zou kunnen dat het boeken als “The Hunger Games,” hier verantwoordelijk voor zijn, maar de verwachting is dat er in 2013 de nodige Poppy´s, Thistle´s, Junipers and Buttercups geboren zullen worden. Afwachten is het nog of ouders dat ook zullen gaan vertalen en hun kind daadwerkelijk Distel of Boterbloem gaan noemen…

7. Al jaren zijn namen als Summer, June en July populair. In 2013 zal die trend zich gaan vertalen naar de winter. Namen als Snow en Frost worden verwacht. Laten we hopen alleen voor kinderen die ook in de winter zijn geboren.

8. Plaatsnamen blijft populair, alhoewel wij er niet aan moeten denken ons kind Amsterdam of Roterdam te noemen, zijn in Amerika plaatsnamen heel gewoon. Neem bv Reese Witherspoon die haar zoon Tennessee noemde. Namen als India, Dallas, Austin and China zijn in Amerika heel gewoon.

9. Waarom weet niemand maar namen met ene W zijn plotseling helemaal je van het . Willa, West, Wyatt, Willow, Waverly of Walker bedoelen we dus. Waarom ? Weeniet …..

10. De dubbele L , het klinkt gewoon zo lekker Lola, Layla, Leila, Lily or Lilac? En jongensnaam met een dubbele L ??? Wij houden ons aanbevolen….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *