Wat je naast een verjaardagstaart nog meer kunt serveren op een kinderfeestje: drie tips!

,

Het kinderfeestje; de dag waar jouw kind waarschijnlijk het hele jaar naar uitkijkt. Een dag vol cadeautjes, gezellige activiteiten en natuurlijk de lekkerste snacks. Die zelfgemaakte taart door producten van deleukstetaartenshop.nl zal waarschijnlijk door iedereen geliefd worden en snel opgaan. Dus maak je vele andere leuke snacks om erbij te serveren. Misschien wil je juist gaan voor een leuk alternatief voor een verjaardagstaart. Wij geven je drie leuke tips voor de lekkerste en gezelligste zoete snacks. Lees snel verder!

Versier de leukste cupcakes

Wat een verjaardagstaart leuk complementeert zijn zelfgemaakte cupcakes. Je kunt de cupcakes versieren in het favoriete thema van je kind dat ook terugkomt in de taart. Als je een leuke activiteit wilt toevoegen aan de dag, laat je de kinderen op het feestje zelf hun eigen cupcake versieren tijdens een ‘Hoe maak je cupcakes’-workshop. Je bakt de cupcakes dan van tevoren af zodat ze goed zijn afgekoeld. Zo kunnen de kinderen veilig aan de slag en hun creativiteit uiten!

Wees creatief met cakepops

Daarnaast kun je met het maken van cakepops creatief aan de slag gaan. Deze maak je door middel van het verkruimelen van een gebakken cake en dit te mengen met botercrème. Daar maak je balletjes van, deze prik je op een stokje en dan kan het versieren beginnen. Dip ze in gesmolten chocolade en versier ze met de mooiste strooisels. Als je echt creatief en origineel wilt zijn, maak je de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes van je kind na. Wedden dat de kinderen hier nog jaren over praten! 

Wees gezond met een fruitplatter

Natuurlijk draait een kinderfeestje om gezellige activiteiten en vooral het lekkerste snoepgoed. Toch kun je ook voor de nodige vitamientjes zorgen. Dat doe je met een fruitplatter. Hierop leg je de lekkerste stukjes fruit neer voor de kinderen om van te smullen. Maak het aantrekkelijker door ze in leuke vormpjes te snijden; zo zullen ze er sneller voor kiezen. Je zorgt dan niet alleen voor gezonde kindjes, maar ook voor blije ouders! 

Dit zijn drie lekkere zoete snacks om te serveren op de verjaardag van jouw kind. Laat de kinderen zelf cupcakes versieren of maak zelf de meest originele cakepops. Daarnaast zet je de nodige vitamientjes op tafel met een fruitplatter met stukjes fruit in de leukste vormen. Daar maak jij jouw kind en zijn vriendjes geheid blij mee. Dus, laat je van je creatiefste kant zien, spendeer een middag in de keuken, en serveer de lekkerste zoete snacks!