Een prinsessen naam voor je dochter.

Een Prinsessen naam voor je dochter.

Je kleintje is een prinsesje, dus waarom zou je haar geen prinsessen naam geven?
Keus genoeg! We zetten er hier een paar op een rijtje. Er zitten, al zeggen we het zelf hele mooie tussen.
O ja probeer niet je kind Prinses Belinda te noemen. Dat probeerde een Amerikaan : het mocht niet…

CELESTIA. Iedereen die ook maar een beetje verstand van My Little Pony heeft, valt voor deze prachtige naam!  Prinses Cestia regeert over Equestria, samen met haar zusje Luna. Bedenk ook nog even dat Celestia, hemels betekent. Je kiest dus voor een stralende vrouwelijke naam.

Een film prinsessen naam

ELSA staat natuurlijk bovenaan als het gaat om favoriete prinsessen, volgens mij zijn er op dit moment een heleboel meisjes, die zichzelf dolgraag Elsa zouden willen noemen. Maar of het een hitje blijft…ik vraag het me af. Over 20 jaar zit jouw prinsesje met een zeer gedateerde naam..

FIONA, een prinses naar mijn hart, uit de Shrek films. Deze geweldige prinses leert ons vooral dat het niet het uiterlijk, maar het innerlijk is wat belangrijk is. Wat kan je voor je kind nog meer wensen? En – ook niet onbelangrijk – deze Schotse naam betekent : mooi, kracht en elegantie.
Een naam waarmee je voor de dag kan komen

Mijn favoriete prinsessen naam

LEIA is een favoriete prinses van mij. Maar – ik geef het toe – ik hou dan ook van Starwars. Leila is geen lief prinsesje in een toren. Ze is een dapper dame, die actief deelneemt en het vernietigen van het kwaad. Zo zie ik persoonlijk mijn prinsesje graag. En jij

MERIDA minder bekend misschien, maar ook zo’n prinses die erop uit gaat, om de wereld naar haar hand te zetten.

En de laatste prinsessen naam :

ÉOWYN mag op dit lijstje niet ontbreken. Alle liefhebbers van Lord of the Rings zullen dit met me eens zijn. De prinses die weigerde thuis te blijven. Zoals haar bevolen werd, zich als man verkleedde en een beslissende rol speelde op het slagveld..

Lees ook : Babynamen en hun betekenis

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *