Achtbaan

Achtbaan

Wel eens in een achtbaan gezeten?

“Prachtige buiken”

De laatste weken heb ik het gevoel dat ik mij continu in een achtbaan bevind.
Ken je dat gevoel? Het idee dat je nog honderdduizend dingen moet doen en je er maar niet de tijd voor kunt vinden. En ondertussen denderen de dagen maar door en door en door. En ja hoor het is alweer maandag en nog heb je die mand met strijk niet gedaan. Hup het is alweer woensdagavond en je hebt nog geen Blog geschreven. Waar blijft de tijd? Ik vraag het me vaak af.
De dagen beginnen dankzij mijn kleine meisje vaak al om 06.15 uur, dus ik heb lekker veel uurtjes tot mijn beschikking. Ik kan echt optimaal van een lange dag gebruik maken en toch kom ik er niet mee uit. Natuurlijk hebben we er als werkende moeder allemaal mee te maken. Gelukkig zijn we heel erg goed in multitasken, maar het blijft druk druk druk.

Flair

Het is wel een groot geluk dat het druk is met erg veel leuke dingen. Sinds mijn reportage in de Flair heb ik er veel nieuwe opdrachten bij gekregen en dat is natuurlijk waar ik het allemaal voor doe!
Het was echt zo leuk om dit mee te maken. In Amsterdam in een atelier woning was de fotoshoot. Ik kreeg mooie kleren aan en werd door een professioneel visagiste heel mooi opgemaakt. En daarna maar lachen naar het vogeltje. Pijn in mijn kaken kreeg ik er van. Maar leuk hoor, model voor 1 dag. En het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. Alle vriendinnen en kennissen hebben een exemplaar gekocht en ik word er om de haverklap over aangesproken. Of ik dat meisje van de Flair ben. Erg leuk! Dagen erna stond de telefoon nog roodgloeiend. Veel nieuwe aanvragen, maar ook veel mensen die informeerden voor hun zwangere vriendin, dochter of collega.

De gekte compleet

En nu is de gekte dus compleet. Nu werk ik 20 uur in de week, heb veel opdrachten om Prachtige Buiken te maken, vertrek binnenkort op vakantie waar ik ALLES nog voor moet kopen, loop al 3 weken met grijze haren omdat ik geen tijd heb om naar de kapper te gaan, moet van me zelf nog leuke dingetjes knutselen zodat mijn meisje een leuke traktatie heeft voor op het kinderdagverblijf als ze volgende week 2 wordt en ik natuurlijk niet zoals alle andere moeders met een busje bellenblaas aan wil komen, waar dan een kaartje aanhangt; Hoera Puck, Pietje of Jantje is 2, wat het wel een stuk gemakkelijker zou maken, maar helaas ben ik nu eenmaal zo’n muts die toch echt iets origineels wil verzinnen en dus ben ik ook daar nog druk mee en niet alleen in het echt, maar vooral in mijn hoofd en daar krijg ik dus ook al die grijze haren van en dus moet ik nodig naar de kapper, maar ja geen tijd………

Zucht, zucht, zucht.

Zo maar dit lucht al heerlijk op. Echt waar. Bedankt hoor dat ik even kon spuien. Dit doet goed.
En mijn Blog is klaar en er hangt hier een fantastische buik die ook zo goed als klaar is. Ik ga een kopje koffie maken. Ik ga even lekker een uurtje onthaasten.Niks geen achtbaan …

En weet je wat; laat ik nou ook meteen die kapper even bellen……

lees ook: Prachtige Buiken, hoe maak je ze?

Achtbaan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *