Als Corona voorbij is…..

shoppen

Als Corona voorbij is en we weer naar hartenlust mogen shoppen

Ik weet niet hoe het met jullie is mede-moeders, maar ik kan soms dromen van het moment dat Corona voorbij is. Het AC-tijdperk noem ik dat tegenwoordig. After Corona.
Een van de eerste dingen die ik ga doen is kleren kopen. Nu weet iedereen van mij dat ik het tegenovergestelde van een shopper ben. Maar het is inmiddels zo lang geleden dat kleren heb gekocht….

Natuurlijk kan je on–line winkelen en terugsturen als het je toch niet staat. Maar ik vind dat niet het echte werk en nog vervuilend bovendien. Ik wil zien, voelen, uitproberen, ik wil real life !
Daarom heb ik al bijna een jaar geen kleding gekocht. Ik heb dus gespaard. En daarom ga ik straks winkelen bij Anna van Toor. Dat is veruit de mooiste dameskleding zaak in ons dorp. 

Ik durf ook onmiddellijk te bekennen dat ik daar normaal gesproken alleen in het staartje van de uitverkoop daar binnen loop om te shoppen.Anders bezwijk ik misschien voor de verleiding, snap je. Want ik vind alles daar mooi.  Naast hun eigen merk hebben ze ook van die mooie merken als Kocca

Kocca is een Italiaans merk en dat zie je er ook aan af. Het is stijlvol en elegant, een zekere mate van tijdloos. Dat vind ik altijd fijn. Ik kan  doe graag lang met kleding, dan is het ook minder erg dat ze wat aan de prijzige kant waren, vind je niet?
Je gelooft me vast niet maar ooit had ik een broek met een pied de poule ruitje, die ik tien jaar heb gedragen! En ik heb haar met spijt in het hart weggedaan. Ach weet je: ik zou die broek nu niet meer passen. Een confrontatie die ik liever uit de weg ga…Het is maar weer eens bewezen: elk nadeel heb-se voordeel.

Het is natuurlijk een beetje gokken of we weer zo’n snikhete zomer krijgen of dat het een water zomer wordt. Met andere woorden waar moeten we wat kleding betreft op inzetten?
Ik denk dat het slim is om te investeren in een mooi vest, zoals bijvoorbeeld het Diva vest. Een vest dat qua kleur bij alles matcht. Bij rood en geel en groen en paars, je kent dat wel: als je zegt alle kleuren, bedoel je ook alle kleuren. En je moet het lekker over een t-shirt of blouse of zomerjurkje aan kunnen trekken . Zo’n vest.

Als je een warm item hebt, kan je verder lekker gaan shoppen voor zomer kleding.
Een van de redenen dat het AC tijdperk van mij niet vroeg genoeg kan beginnen, is omdat ik zo graag wil weten hoe die Monut rok van Kocca mij staat. Hij is lekker dun en zwierig, ik vind het echt een toppertje, maar kan ik zoiets nog aan? Ik ben 7 kilo afgevallen: zou dat genoeg zijn??

Ik kan het jullie in het AC-tijdperk laten weten, laat mijn eens weten wat jullie gaan shoppen als we weer helemaal los mogen gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *