Maak kennis met deze leuke kinderrugtassen.

kinderrugtassen

aaiiii, deze kinderrugtassen zijn echt heel mooi!

Kennen jullie het merk Kidslabel al? Vast wel het is een merk, dat van zich laat horen met prachtige baby, peuter en kleuterzaken, die jij vast net zo graag als ik, allemaal zou willen hebben.

Het leuke van Kidslabel


Het merk doet wat ze zegt: ze geeft elk kind een label met zijn of haar eigen naam. Dat is natuurlijk meer dan schattig op een babymuts of slab of romper. Maar het kan ook enorm handig zijn voor een peuter die naar de peuterspeelzaal gaat en zo makkelijk zijn tas terug kan vinden. Een cadeautje voor een pasgeboren baby met de naam van het kindje erop, is gewoon altijd leuk en persoonlijk. Vergeet niet: de naam van het kindje is met zorg uitgekozen en ouders zijn trots als ze naar die naam kijken.

foto kidslabel

De Kinderrugtassen

Ik kan hier niet alle artikelen bespreken, daarvoor zijn het er teveel, dus ik haal er twee uit. Als eerste de kinderrugzak

Stevige stoere kinderrugzakken, precies waar een kleine eigenwijze peuter, die de hele wereld aankan, behoefte aan heeft.
Het zijn echt rugtassen naar mijn hart: eenvoudig en smaakvol. Zoals jullie weten is eenvoud het kenmerk van het ware, nou dat kan je van deze rugtassen zeker zeggen.

Bovendien zijn ze – en dat is misschien nog wel belangrijker – bijzonder duurzaam.  We kunnen met elkaar niet duurzaam genoeg zijn, is mijn mening. De kinderrugtassen van Kidslabel hebben verstelbare schouderbanden, zo groeien ze als het ware een stukje mee en hoef je niet direct weer een nieuwe tas te kopen. Bovendien – en daar sprong mijn hart echt van open – is een groot deel van de rugtassen gemaakt van gerecyclede petflessen. Zo, die komen mooi niet meer in de natuur terecht.

De tassen zijn stevig en dat is fijn, kinderrugzakken moeten tegen een stootje kunnen! En ze hebben — voor mij een must – meerdere vakken zodat je  de broodtrommel gescheiden van een boekje of knuffel mee kan geven.

foto kidslabel

De herinneringskist

De herinneringskist is echt een heel speciaal cadeautje. Een cadeautje om aan een jonge moeder te geven. Maar misschien ook wel iets om aan jezelf te geven. Het is een heel mooi houten kistje, natuurlijk met de naam van het kind erop , waar je als moeder  alle kleine, lieve dingen van je kind kan bewaren.
Ik wou dat ik er een gehad had! Dan was dat heel speciale kasteeltje wat zoon lief voor me had gekleid en beschilderd, nooit kapot gegaan….

Dat vond ik echt zo jammer.

In de loop van de jaren zal je heel wat dierbare kleinigheden verzamelen, die meer verdienen dan een plekje achter in de kast. Daar zijn die dozen echt geweldig voor. En zit de doos vol? Koop je er gewoon nog eentje!

Foto’s van Kidslabel

lees ook eens:tips voor het inrichten van de peuterkamer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *